2777
2789
ی س.کستراپیست میگف این عوارض برا وقتیه ک هنگام استرسی خودار کنی

شاید استرس تشدید کنه

اما بخوای بدون گارد بهش نگاه کنی،تمام افکارتو بهم میریزه چون میدونی اخلاقا نباید صورت بگیره 

یه پادکست بود راجب مسائل جنسی صحبت می‌کرد خانمه،میگفت اصلا نداره،درصورتی که چرته محضه

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوارض نداره ولی با انجام مکررش ممکنه بهش اعتیاد پیدا کنید و یا اینکه بعد ها از رابطه ی جنسی راضی نشید 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ریزش مو،بد اخلاقی،ارضا نشدن با همسر و بی میلی رابطه ج.ن.س.ی سیاهی و گودی دور چشم ضعیف شدن چشم احساس ...

هیچکدومش درست نیست .. هر چیزی که پایه و اساسی در علم نداشته باشه رو با این صراحت نپذیرید

چرا این اتفاق می افته؟

چون هورمونات به شکل عیر طبیعی تعییر پیدا میکنه،چون خودت سعی داری اون حس رو بوجود بیاری اعصاب تحریک میشه به جای بدست آوردن آرامش

بدن انسان خیلی پیچیده است

خیلی عوارض بیشتر از این داره از حوصله خارجه تایپ کردنش

اما مهم ترینش اینه اعتیاد پیدا میکنی بهش،یکی برای خالی شدن از استرس انجامش میده،یکی برای لذت یکی از ناراحتی پناه میبره بهش،این باعث میشه هروقت توی خلوت خودت بودی وسوسه بشی به انجامش

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

علت اینکه میگن خودارضایی بده و این همه ملت رو ترسوندن که دور چشم سیاه میشه و از این چرت و پرت ها بخاطر این هست که مردم با خودارضایی دیگه به این فکر کنن که ازدواج هم همین کارو رو میکنه و بقای نسل اتفاق نیفته..

هدف فقط تولید نسله..

از نظر دین استفاده از روشهای جلوگیری هم گناهه😄

علت اینکه میگن خودارضایی بده و این همه ملت رو ترسوندن که دور چشم سیاه میشه و از این چرت و پرت ها بخا ...

لطفا با دادن اطلاعات غلط گناه رو برای مردم عادی جلوه ندین

تجربه عوارضش رو ندارین حتما که این جوری حرف می زنید. این کار اخرش تباهیه

سفید شدن شدید مو قاعدگی نامنظم سردرد های شدید ضعف بدن اینا که میگن عوارض نداره دروغ میگن مهمتر از ...

هیچکدوم از حرفهات دلیل علمی نداره.. همش حرفه.. قاعدگی نامنظم و سفیدی مو رو دیگه از کجا در میارین آخه؟!🤣

هیچکدوم از حرفهات دلیل علمی نداره.. همش حرفه.. قاعدگی نامنظم و سفیدی مو رو دیگه از کجا در میارین آخه ...

عینی دیدم این مساله رو عزیزم به خدا از خودم حرف نمیزنم

هر کی میخواد خودشو پیر و بدبخت کنه این کارو بکنه

یه جور خودکشی تدریجیه

لطفا با دادن اطلاعات غلط گناه رو برای مردم عادی جلوه ندین تجربه عوارضش رو ندارین حتما که این جوری ح ...

چرت و پرت چیه میگی؟!😄

گناه و این چیزها یه بحث دیگه اس..‌وقتی کسی می پرسه عوارضش چیه از نظر علمی و پزشکی صحبت کنید نه دین و باور و گناه که شخصیه!!

چرت و پرت چیه میگی؟!😄 گناه و این چیزها یه بحث دیگه اس..‌وقتی کسی می پرسه عوارضش چیه از نظر علمی و ...

من دارم باهات درست صحبت می کنم احترام خودت رو نگه دار لطفا

من اصلا کاری با دین ندارم

عوارض جسمی داره کلی