2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 157 پست
مثل من....

تو امضات نوشته صرعش کنترل شده بوده با کرونا برگشته به نظرم بازم میشه کنترلش کرد

ببرش پیش دکتر بابک زمانی تهران

خیلی دکتر باسوادیه

صرع کنترل نشده خطرناکه خطر جانی داره برای همسرت 

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا برای کسی نیاره خیلی سخته شوهرم حدود ده ساله دو تا غده  خوش خیم  تو سرش داره  که البته نیاز به عمل نیست پارسال دوبار به فاصله چند ماه تشنج خیلی شدید کرد سومین بچه رو بارداربودم یعنی مردم و زنده شدم چند روز هم بستریش کردن تشنجش  طوری بود که صبح تا غروب هوش و حواس درست و حسابی نداشت الان هم هر روز  دوبار قرص لوبل  میخوره 😔

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
این نوع صرع یعنی چطورین از نظر رفتار ی میخوام بدونم میشه لطف کنید بگید مهمه برام

رفتاری چیزی مشخص نیست شاید خیلی دقت کنی ببینی تند پلک میزنه.دونیم کره مغزش هم درگیره وقتی تشنج کنه نمی‌فهمه و بی هوش میشه

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

شنیدم یکی از بهترین  و کم ضررترین دارو برای تشنج قرص لوبل هست

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
این نوع صرع یعنی چطورین از نظر رفتار ی میخوام بدونم میشه لطف کنید بگید مهمه برام

رفتاری ربطی نداره که عزیزم،فقط قرص نخورن تشنج میکنن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
تو امضات نوشته صرعش کنترل شده بوده با کرونا برگشته به نظرم بازم میشه کنترلش کرد ببرش پیش دکتر بابک ...

عزیزم تحت کنترله دکترش خوبه

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

یه همدرد پیدا کردم،این درد منو له کرده

یعنی شوهر منم پیش خودش غصه میخوره؟

صرع اگر کنترل بشه فرد مصروع فرقی با ادم عادی نداره

من درس خوندم شب بیداری کشیدم باردار شدم شیر دادم مدام با نوزادم تنها بودم رانندگی کردم استخر میرم واقعا مشکلی پیش نمیاد 

تنها چیزی که باعث میشه دستم بپره استرسه باید از استرس دور باشم

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
الهی آمین عزیزم همچنین شوهر شما.چهدقرسی می‌خوره

روزی دوتا،ببخشید حالت همسرتون میشه بگید چطوریه؟

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
شنیدم یکی از بهترین  و کم ضررترین دارو برای تشنج قرص لوبل هست

افرین 

رفتاری ربطی نداره که عزیزم،فقط قرص نخورن تشنج میکنن

اره دقیقا  حتما  باید قرص بخورن  شوهرم  بعد اولین تشنج  یه مدت دارو استفاده  کرد بعدش بیخیال  شد دوباره‌  تشنج کرد دارو برای تشنج خیلی مهمه