2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا حالتو درک میکنم 

چقدر ادم بیشعور فکر نمیکنه پسرش بخواد با زنش رابطه داشته باشه بگه بخنده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
واقعا حالتو درک میکنم  چقدر ادم بیشعور فکر نمیکنه پسرش بخواد با زنش رابطه داشته باشه بگه بخنده ...

بعد ب شوهرم میگم ط هی شهر دیگه ای چن روز هستی اونم شبا بگم میگه مگع مادرم کاریت داره نمیفهمه منم ارامش میخام 

چقد بیشعوره

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
اسی چند روز پیش گفتی میخواد طلاقت بده و گفتی خونه مادرت ازت دوره چرا حرفات دو پهلوهه؟؟؟

انتر اقا پشیمون شد میخای عکس دادخواست طلاقش بفرستم ب امام حسین ازشون خسته شدم دو روز خوبه چهار روز حرف.طلاق 

ن چن خونه فاصلمون بخدا دلم ازش سیاهه کم زندگیمو خراب نکردع ب شوهرم گفتع طلاق بده

عجب آدمیه میاد ببینه چه خبره روزگارتو سیاه کنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
انتر اقا پشیمون شد میخای عکس دادخواست طلاقش بفرستم ب امام حسین ازشون خسته شدم دو روز خوبه چهار روز ح ...

اون دو روزم خوبع مادرش نمیزاره رفته درخواست طلاق داده منم مادرم گفت ببین ط ساکت شو بزار هی بگه نیا اینجا اروم بشع چن روز گذشت الا بهتره بهونه نمیگیره منم چیزی نمیگم بهش صبم زود از باشگاه میام غذا درست میکنم تا باز جن نگیرتس

ینی میاد شبا پیش تو می‌خوابه 😐 

مگه بچه ای آخه 😐

البته من خودم دوست ندارم تنها باشم و ترجیحم اینه که قرارع تنها باشم همون مادر شوهرمم باشه 😐💔

ولی اگه اینطوری آرامش نداری باید با شوهرت با زبون خوب حرف بزنی 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
ب شوهرم بم میکنه داد بیداد مادرش حرف میاره میبره جلو شوهرم چیزی میگه ازم ایراد  میگیره منم نمیت ...

نشین عزیزم خودتو سرگرم کارای خودت کن 

اجباری نیست صبح تا شب بشینی پاش

مهمون یک روز دو روز نیست

باید عادت کنه، حموم برو ارایش کن به خودت برس...جلوش کتاب بخون .بافتنی کن .خیاطی کن 

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
بعد ب شوهرم میگم ط هی شهر دیگه ای چن روز هستی اونم شبا بگم میگه مگع مادرم کاریت داره نمیفهمه منم ارا ...

باهاش حرف بزن 

سعی کن هی لباس خواب قشنگ بخری بگو کاش مامانت نبود اینو میپوشیدم اینا اینطوری برو جلو با وسوسه کردنش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ینی میاد شبا پیش تو می‌خوابه 😐  مگه بچه ای آخه 😐 البته من خودم دوست ندارم تنها باشم و ترجیح ...

سوهرم میگه منطقع ما ارامش نداره امنیت ط باید مادرم شبا بیلد اونجا چیزیم بگم میگه طلاق

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز