2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 24 پست
هر فصل ریاضی رو از الان تو یه روز بخونی میرسی...با فیزیک که از شانست خورده به تعطیلات یه ۵ روزی فک ک ...

هر فصل توی یک روز که خیلیه بعد چیزی درست یاد نمی‌گیرم

آره درسته

خیلی مزخرفن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال هدفم کنکور نیست گلم

موفق باشی عزیز دلم، من ریاضی رو مبحثی خوندم نمیتونم نظری بدم برا پایانی، ولی شیمی وقتتو بزار رو فصل دو و سه خیلی سوال دارن و خیلیییی راحتن اگه تا حالا نخوندیش خودتو درگیر فصل اول و چهارمش نکن، فیزیک هم ک پیوسته هستش باید کامل بخونی ولی حتما از همین الان شروعش کن چون فرمولای فصل اولش خیلی زیادن و مطالب قر و قاطیه ی کم زمان میبره

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃
۴ ام ریاضیه...ینی کلا یه هفته تقریبا وقت داری...روزی یه فصل میشه🤔 گفتم که سخته کارت

تجربه نشون داده امتحانای ترم دومو اگه نخونده باشی طول سال بخوای همه کتابو تو فرجه ها جمع کنی بدترین کاره چون حجمش زیاده استرس میگیری بدون تمرکز میخونی هیچی ک یاد نمیگیری افسردگی هم میگیری و اخرشم ی نمره افتضا😑 ولی از رو بارم بندی بری با دقت ببینی کجاها بیشتر ازشون سوال میادو با دقت بخونی و همونارو مرور کنی با ی نمره قابل قبول قبول میشی، اون فشار و استرس شب امتحانم خیلی کمتر میشه چون ی عالمه مطلبه نصفه نیمه تو ذهنت نیس در عوض چهار جا رو خوب بلدی و نقطه قوت داری و اعتماد بنفست سر جلسه خوبه 

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃