2777
2789
عنوان

دیشب داداشم زنگ زد به عشقم دارم 😭 😭 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز در مرحله آشنایی بودیم خودش گفت باید بشناسمت

ساده نباش داشته سر کارت میژاشته همین ک دیده داداشت خبر داره کارش سخت شده بیخیالت شدع

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

دوستانی که میگن چه زود عقب کشید و رفت اینو بگم معلوم نیست داداش این خانوم چی به اون طرف گفته باشه یا تهدیدش کرده باشه 

قطعا اگه اجتماعی بود داداششون اول مینشست با خود خواهرش صحبت میکرد بعد میفهمید اصلا طرف کیه کی نیست. هدف ارتباطشون چیه بعد به طرف زنگ میزد... 

تو اینجور مواقع طرف بیاد با برادر ایشون هرچی منطقی هم بگه فایده نداره 

شما همونی نبودی تاپیک زده بودی ک ۳ ساله با پارتنرت دوستی ولی بهت دست نزده

مثلا باید چیکار میکرد🙄

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

عذر میخوام اون قسمت رو نخونده بودم، اگه 3 ساله داره میشناستتون پس قطعا یا زاپاس هستید براش یا جدی نگرفتتون و داره وقتشو باهاتون پر میکنه،  در هر صورت هم این نشونه محکمیه که قیدشو بزنید 

یه مدت کم سختی جدایی رو تحمل کنید ولی عمرتون رو حروم این رابطه بی سرانجام نکنید 

وقتی هنوز تو مرحله اشنایی بودین و احساسی شکل نگرفته بود بنظرم حق داشت،داداشت خییییییلللیییی بی فرهنگ بازی درآورد

شما خودتو بذار جای طرف هنوز ت مرحله اشنایی خواهر طرف زنگ بزنه بشورتت معلومه اون خانواده تو چشمت بد میشه

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم