2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست
کالاجوش ببینم مامانم میپزه

سبزواری یی؟  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کشک بادمجون بپز منم بیام قربون دستت😘

بیا بیا دستور تهیه اش چیجوریه ی من ی بار درس کردم یهویی خواهر شهرم اومد از وقتی خورد گف چرا مرغ نداره چرا گردوش درشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دستور کشک بادمجون چیجوریه  ی بار  درس کردم خواهر شوهرم هی ف مرغ  نداره گردوش درشته من بعد اون نپختم اخه مگه مرغ داره؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرا مرغا رو ریختی تو کشک بادمجونا    نه نداره

هی گف  چرا مرغ نداره  اسم جاریم برد اون خیلی خوشمزه میپزه دستور از اون بگیر  مرغ میریزه

هی گف  چرا مرغ نداره  اسم جاریم برد اون خیلی خوشمزه میپزه دستور از اون بگیر  مرغ میری ...

اه بادمجونا رو خراب کرد.اول بادمجونات رو سرخ کن بذار کنار بعد پیاز و سیرت رو سرخ کن نعنات رو اضافه کن  کشک آب شده بعد بادجون و گردو بذار بیست دقیقه آروم جا بوفته من قبل از اینکه بادجونا رو اضافه کنم میکوبمشون 

اه بادمجونا رو خراب کرد.اول بادمجونات رو سرخ کن بذار کنار بعد پیاز و سیرت رو سرخ کن نعنات رو اضافه ک ...

منم همین جور پختم هی گف  مرغ؟نداره نداره  فرداش هم چونناهار میخاستم مرغبذارم قهر کرد رفت