2777
2789
عنوان

شوهر خسیسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم از چیزایی که‌ بهش علاقه داره استقاده کن

محدودش کن 

رابطه 

غدای مورد علاقش

رفت و خانوادگی 

خیلی چیزا

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...
ن رابطه بود منظورم ببخشید...

آ ها اون که نمیشه اگه بخواد زوری ....😐

ببین بگم چجوریه مثلا باید پول داشته باشه معامله کنه حالا انقدی داره مثلا میگم فلان چیز لازمه میگه پولم تموم میشه چجوری کار کنم زن مردم همراه شوهرش پول جم میکنه تو هم ولخرجی خب میگم لازمه میگه نه واجب نیست الان یکم روبه راه بشیم هر چی خواستی برات میخرم ۶ ماهه همین حرفا رو میزنه

با این آدما تا دعوا نکنی تا بی حیا بازی درنیاری نمیدن ک اونجوری هم آبروت میره شوهر منم اینجوریه فقط ...

راستش من ازش میترسم اینکار کنم دعوای بزرگی میشه که ابروم پیش مادرش اینا میبره منم که با اونا لجم از خداشونه همچین چیزی 

شما هم از چیزایی که‌ بهش علاقه داره استقاده کن محدودش کن  رابطه  غدای مورد علاقش رفت و ...

اگه اینکارارو بکنم میکشتم واقعا دیونست نمیتونم زیاد باهاش دهن به دهن شم بخدا چنبار دعوا داشتیم اونم فقط حرف چون نتونست بزنتم نزدیک بود سه تامون با ماشین تصادف کنیم یعنی تا این حد دیونه ست وقتی عصبیه 

اگه اینکارارو بکنم میکشتم واقعا دیونست نمیتونم زیاد باهاش دهن به دهن شم بخدا چنبار دعوا داشتیم اونم ...

عزیزم لازم نیست از ۱۰۰ شروع کنی یواش یواش 

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...