eblis_ مدیر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 1718 عنوان دیونه شدم | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست میخوام برا جلب توجه، مخصوصا جلب توجه یکی خودمو از پنجره مدرسه پرت کنم پاین نظرتون؟ به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥 🛹skateboard rider 1401/02/28 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ruck_is_god عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 91 داش مراسم ختم کجاست؟شام چی میدین🗿🤡 《در سرزمین قاتلان ذهن نامقدس مانند معبدی مقدس می ماند Eminem 🎸💀》 خوره پرونده جنایی/گیمر۲۴ ساعته/دلقک دیوانه/وکیل مدافع شیطان/برونگرای جامعه گریز/مادرفاکر جنتلمن/دارای خودشیفتگی حاد/ریسک پذیرعشق هیجان/عوضی بی حس/انسانی که بی هیچ دلیلی شاد است/راک ورپ 🎸🤡💸
eblis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 1718 داش مراسم ختم کجاست؟شام چی میدین🗿🤡 متاسفانه جرات نداشم خودمو پرت کنم😂 به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥 🛹skateboard rider
ruck_is_god عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 91 متاسفانه جرات نداشم خودمو پرت کنم😂 ای بابا قرار بود شام مفتی گیرم بیاد💀 《در سرزمین قاتلان ذهن نامقدس مانند معبدی مقدس می ماند Eminem 🎸💀》 خوره پرونده جنایی/گیمر۲۴ ساعته/دلقک دیوانه/وکیل مدافع شیطان/برونگرای جامعه گریز/مادرفاکر جنتلمن/دارای خودشیفتگی حاد/ریسک پذیرعشق هیجان/عوضی بی حس/انسانی که بی هیچ دلیلی شاد است/راک ورپ 🎸🤡💸
eblis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 1718 ای بابا قرار بود شام مفتی گیرم بیاد💀 شرمنده نمردم حالا 😂🚶♂️ایشالا وقتی مردم میگم کارت دعوت بدن بیای به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥 🛹skateboard rider
ruck_is_god عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 91 شرمنده نمردم حالا 😂🚶♂️ایشالا وقتی مردم میگم کارت دعوت بدن بیای چون جوانی و جاهل میبخشمت 《در سرزمین قاتلان ذهن نامقدس مانند معبدی مقدس می ماند Eminem 🎸💀》 خوره پرونده جنایی/گیمر۲۴ ساعته/دلقک دیوانه/وکیل مدافع شیطان/برونگرای جامعه گریز/مادرفاکر جنتلمن/دارای خودشیفتگی حاد/ریسک پذیرعشق هیجان/عوضی بی حس/انسانی که بی هیچ دلیلی شاد است/راک ورپ 🎸🤡💸
eblis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 1718 چون جوانی و جاهل میبخشمت دمت گرم حاجی😂 به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥 🛹skateboard rider
ruck_is_god عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 91 دمت گرم حاجی😂 داش چاکرتم خاک زیر پاتم 💀 《در سرزمین قاتلان ذهن نامقدس مانند معبدی مقدس می ماند Eminem 🎸💀》 خوره پرونده جنایی/گیمر۲۴ ساعته/دلقک دیوانه/وکیل مدافع شیطان/برونگرای جامعه گریز/مادرفاکر جنتلمن/دارای خودشیفتگی حاد/ریسک پذیرعشق هیجان/عوضی بی حس/انسانی که بی هیچ دلیلی شاد است/راک ورپ 🎸🤡💸
eblis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 1718 داش چاکرتم خاک زیر پاتم 💀 عشقی✌ به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥 🛹skateboard rider