2777
2789
عنوان

طلافروشیه ی حرفی زد بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر چندششش

اولش ک پرسید برام مهم نبود گفتم شاید میگه شوهرت بده ولی اینبار با اون دندونای کجو کلش جوری خندید گفتم این بی منظور نمیگه ی قصدی داره بیشعور

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
خب شوخی کرده شما خیلی حساس شدید

شوخی با کسی ک ۵دقس تو مغازس بعد اینجور شوخی ک برگردی ب طرف بگی دوسپسر داری یا شوهر یا نداری با خنده این دیگه شوخی نبود فضولیه

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
شوخی با کسی ک ۵دقس تو مغازس بعد اینجور شوخی ک برگردی ب طرف بگی دوسپسر داری یا شوهر یا نداری با ...

شما دیگه خیلی حساسید خیلی ها

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
میخواسته اسپانسرت بشه گردن شکسته

اره با اون دندونای کج و کوله و شکم جلو اومدش شوهرمو ببرم ببینم قبول میکنه شوهرم اسپانسر خودش بشه 😹

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
اوسکولن دیگ پول افتاده دست کیاآخه🤦‍♀️

اره واقعا قبل من ی خانومی با شوهرش بودن تو مغازه ی خواهرم خواهرمی میگفت ب زنه گفتم خوبه ادم خوبیه سنشم ۳۵اینا میزد  دیدم ن اونا ک رفتن ورق برگشت 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
من این برداشت و نکردم از حرفی ک زده.. شاید منظورش کسی بوده که ازش قرض بگیری... بازم خودت لحن  ط ...

اولش ک گفت اسپانسر ندارید منم گفتم شاید میگه از پدری شوهری کسی ولی وقتی میپرسه راستشو بگید دارید یا ندارید یعنی شوهر با دوسپسر داری یا نداری ک دیگه بهم بر خوردو اومدم 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
اره واقعا قبل من ی خانومی با شوهرش بودن تو مغازه ی خواهرم خواهرمی میگفت ب زنه گفتم خوبه ادم خوبیه سن ...

😃😃حقشونه گیرشون ی سری خانوما بیفتن تامیتونن ازشون تیغ بزنن

به زودی میشم مامان حدیث😍
حالا خوشگل نبود؟؟جوون بود؟؟من گردن بگیرم خوبهااا میخای من میرم باهاش دوس میشم طلارم میگم تخفیف بده😂 ...

😹😹😹ن خوشگل نبود شکمش جل‌و اومده بود دندوناش کج بودن ۳۵سالی داشت 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
شما دیگه خیلی حساسید خیلی ها

ن حساس نیستم اخه بد پرسید اول گفت داری گفتم ن دیگه چرا دوباره میپرسه راستشو بگید اسپانسر دارید یا ندارید میخواست بفهمه شوهر یا دوسپسر دارید یا ندارید منم گفتم داشته باشمم ب تو ربطی نداره زدم بیرون

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
2790
2778
2791
2779
2792