2777
2789
😄😄😄🤭منم زلزله شد این تاپیک و زدم و گرنه نمیزدم

کجا زلزله شد؟

کجایی شما

من انقدر از زلزله میترسم، بعد زلزله حاضر نیستم تا چند ساعت برگردم خونه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرمانی هستید؟

اره 

خودم شیرازیم اومده بودیم پیش خانواده همسرم 

ک زلزله شده نتونستم بخوابم 

میترسم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
کجا زلزله شد؟ کجایی شما من انقدر از زلزله میترسم، بعد زلزله حاضر نیستم تا چند ساعت برگردم خونه

کرمان 

منم خیلی میترسم خیلی 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
قلبم واقعا مچاله اس.. همسرم هشت سال یه خانم رو به من ترجیح داد تا تونست از من بهش بد گفته...کاش بشه ...

الهییییی ان شاالله خدا جوابشو بده 

چقد نامرده 

کرمان  منم خیلی میترسم خیلی

من همیشه نگاهم به لوستره

انشالله چیزی نیست، ۵ تا ایت الکرسی بخون

امضات خیلی باحاله 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

قهرم منتظرم صبح شه برن سرکار برم سراغ یخچال

الان ک همه خوابن ک

من همیشه نگاهم به لوستره انشالله چیزی نیست، ۵ تا ایت الکرسی بخون امضات خیلی باحاله 

قربونت 

اره نگاهم ب موبایل و لوستره 

خدا کمک کنه

شوهرالدنگم فکرمو مشغول کرده هرجا بره نمیگه کجا میره  صبح نمیدونم قراره کجا بره منودرجربان کاراش ...

عجب 

😕

نه نترسین کرمون این چیزا عادیه...من نمیترسم ولی دیگه خوابم پرید

صدای بد داشت 

اره کلا ایران رو خط زلزله هست 

توکل برخدا 

منم خوابم پرید 

صدای بد داشت  اره کلا ایران رو خط زلزله هست  توکل برخدا  منم خوابم پرید

خیلیییی .صداش واقعا بد بود.ولی زیاد تکون نخوردیم اکثرا از صداش بیدار شدن .انشالله دیگه همین اخری باشه. آذر 96 که هر دو روز یه بار زلزله میشد همش.اونا خیلی بد بود اخه 6 ریشتری هم داشت.واقعا بد بود.