2777
2789

عزیزان سلام .من امروز اولین بار چرخ گوشت جهیزیه ام رو اومدم استفاده کنم دفترچه اش هم گم شده بود .وقتی قطعاتش رو باز کردم متوجه شدم سری های چرخ کنش چربن.فقط ی دور با اسکاج شستم و بعد گوشت چرخ کردم .دو تا سریهاش واقعا چرب بود که من از اونها استفاده نکردم از اون سری که سوراخ بزرگ داره استفاده کردم فک کردم اون چرب نیست کارم که تموم شد تو نت سرچ کردم ی ویدیو  دیدم میگه اون چربی ها رو واسه دوام میزنن حتما قبل از استفاده خوب بشورید ! منم تجربه نداشتم حالا که رفتم نگاه کردم دیدم اون ها که شستم همه روغن پس داده! ینی اون گوشتا همه با روغن قاطی شده و قابل استفاده نیست ؟! سرم داره گیج می‌ره چجوری ب شوهرم بگم تو این گرونی هفتصد تومن پول گوشت داده حالا بگم همه اش خراب شده ؟ 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

نه گلم نگران نباش اون چربی هارو بردار اون سیاهی ها رو بعد استفاده کن 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم نگران نباش اون چربی هارو بردار اون سیاهی ها رو بعد استفاده کن 

کدوما عزیزم همه با گوشتا قاطی شده .بعد از استفاده که دوباره شستم دیدم رنگ روغن پس داده 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سیاه شده هارو جدا کن فک نکنم زیاد باشه سیاهی ها

فقط سری آخر که چرخ کردم دیدم سیاه شده ها رو دو سری اول که چرخ کردم ریختم تو نایلون گذاشتم فریزر😥

اون زیریا که اول چرخ شده رو یکمشو بریز دور بقیه شو فریز کن هیچی نمیشه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یکم که چرخ کرده دیگه چربیاش رفته انقدر سخت نگیر...شوهر من ده ساله داره ظهرا با دست روغنی غذا میخوره(مکانیکه😁)حالشم خوبه 😄😄😄

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
فک نمیکنم ایرادی داشته باشه  گوشت چرخ کرده هاتو تو آبکش بریز یه آب روش بگیرحالا این روغن‌ها بی ...

آره منم با همین می‌خوام خودمو آروم کنم .ی جایی خوندم یکی از کارگران کارخونه روغن می‌گفت تو کارخونه از روغن ماشین روغن خوراکی میگیرن ! ینی روغن خام که میگن فک کنم منظورشون همونه وگرنه از دانه تخمه آفتابگردان و اینا بخوان روغن بگیرن که کم میارن مواد ! فقط میگم این روغن پنج شیش سال ب این دستگاه بوده فاسد شده حتما چون من چرخ گوستمو شیش سال پیش خریدم اما وقت نشد استفاده کنم 

یکم که چرخ کرده دیگه چربیاش رفته انقدر سخت نگیر...شوهر من ده ساله داره ظهرا با دست روغنی غذا میخوره( ...

الهی زنده باشه .آخه میگم این روغن شیش سال ب چرخ گوشت بوده فاسد نشده باشه 😥آخه بچه کوچیک دارم واسه سلامتی اون حساسم .خودم که ازین زندگی سیرم کم سم ب خوردمون دادن این یکمم روش

حساس نشو چیزی نیس.تجربه داشتم

ینی شمام با همین وضع گوشت چرخ کردین ؟بعد گوشتا خراب نشده بود ؟! آخه چرخ گوستمو شیش سال پیش خریدم میگم روغنم بوده حتما فاسد شده دیگه 😬

اون زیریا که اول چرخ شده رو یکمشو بریز دور بقیه شو فریز کن هیچی نمیشه

عزیزم همه رو قاطی پاتی کردم جاب جا کردم کارم که تموم شد قطعاتشو که شستم رفتم خشک کنم دیدم همه روغن پس داده و سیاه شده بعد سرچ کردم دیدم اینجوری نوشته