2777
2789
عنوان

درد کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 55 پست
بله  اولین علامتش اینه

واقعا جدی میگین 

تو اطرافیانتون کسی این مشکل رو داشته 

من دیسک کمر دارم و بیتحرکم دوسال ولی لاغرم و از دکتر رفتن بخدا خسته شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا جدی میگین  تو اطرافیانتون کسی این مشکل رو داشته  من دیسک کمر دارم و بیتحرکم دوسال ...

قرص لیورگل ۱۴۰ بخر با ویتامین Eفعلا ی دوره بخور رژیم غذاییتم رعایت کن داروی خاصی نداره

همون خاکشیره ک گفتم با روزی نیم ساعت پیاده روی برا کمرتم خوبه فیله هاش تقویت میشه

دقیقا منم مبهم و خفیف  ولی اکثر سایتا گفتن کبد چرب درد نمیده برا منم مداومه وقابل تحمل البته

نههه معلومه درد داره 

شانس آوردی با درده زود متوجه شدی نفهمی میشه سیروز خطرناک میشه .ی سونو بده گریدش مشخص بشه

نههه معلومه درد داره  شانس آوردی با درده زود متوجه شدی نفهمی میشه سیروز خطرناک میشه .ی سونو بد ...

ممنون دو سال این درد و دارم انشالله فردا میرم دکتر ولی میترسم بگه سرطان کبده و...

انزیم کبدی هم نرمال بودش

ممنون دو سال این درد و دارم انشالله فردا میرم دکتر ولی میترسم بگه سرطان کبده و... انزیم کبدی هم نرم ...

نهههه ب سرطان فکرم نکن الان 80% جمعیت این مشکل رو دارن نترس رعایت کن اونا ک گفتمم انجام بده انشاالله سلامت باشی