2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
چجور حساسیتی هست ؟ دکتر ۵ تا بتا متازون داده روزی یکی ولی سومیش امروز زدیم خوب که نشده هیچ بدترم شد ...

هیچی همون حساسیته خارش گلوودماغ و سرفه خشک و باعث میشه گوشش هم عفونت کنه من تو روزش هزار تا عطسه میکنم ببرش دکتر براش قرص سیتریزین می‌نویسه اگه الان داری تو خونه یه تیکه یا یه دونه بهش بده همه رو بند میاره فقط شبا اگه میخواست بخوابه کلاه بزار سرش وقتی هم رفت حموم موهاش قشنگ خشک کن ولی حساسیتو هر کاری کنی کامل خوب نمیشه خیلی ادمو اذیت میکنه

حساسیت ریتینگ فصلی میگیره اگه نبریش میشه مثل من اونوقت تو همه فصلا حساسیتو داره

شما هم گوشاتون خارش داشت؟

بچه من خس خس هم داره از سینش انگار کبدش خر خر میکنه مال شما هم اینجوری بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مطمئنم از اوناس چون خودم و خواهر زاده امم اینطوریه من یدونه شمعدونی هم تو خونه نتونستم نگه دار ...

میشه علایم تون بپرسم؟بجز اون علایم که بالا گفتم پسرم خس خس سینه همه داره و همینطور خارش گوش؟

میشه علایم تون بپرسم؟بجز اون علایم که بالا گفتم پسرم خس خس سینه همه داره و همینطور خارش گوش؟

خارش چشم 

ابریزش چشم 

ابریزش گلو 

خارش گوش 

عطسه پشت سر هم 

بعضی وقتام هوا که گرمتر میشه تب میاد

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
شما هم گوشاتون خارش داشت؟ بچه من خس خس هم داره از سینش انگار کبدش خر خر میکنه مال شما هم اینجوری بو ...

اره برا منم اینجوریه چیزی نیست بهش آسیبی نمیزنه فقط اذیت میشه تازه اشتهای آدم هم بسته میشه حتما ببرش دکتر

مغزش در حالت خواب فرمان نمیده به سرفه تا حدودی طبیعیه 

آخه قبلنا وقتی مریض میشد تو خواب سرفه داشت طول روز کم داشت ولی الان اصلا روز و شب وقتی خوابه سرفه نداره برا همین نگران تغیرشم

اره برا منم اینجوریه چیزی نیست بهش آسیبی نمیزنه فقط اذیت میشه تازه اشتهای آدم هم بسته میشه حتما ببرش ...

مال شما هم  خس خس سینه داشتین؟

زیاد بردم دکتر اسپری سالبوتامول و اسپری بینی داد با داروی سرفه کتوتیفن هم بهش میدم

همش دوس داره بخوابه😔

آخه قبلنا وقتی مریض میشد تو خواب سرفه داشت طول روز کم داشت ولی الان اصلا روز و شب وقتی خوابه سرفه ند ...

نه نگران نباش خیلی از داروهای ضد سرفه هم کارشون همینه مغز رو غیر فعال میکنن برا سرفه ی قرص ضد حساسیت هست من هم خودم دکتر برام تجویز کرد هم بچه هام قبلا ها که خیلی سرفه میکردند خوب بود با دکترش مشورت کن شاید جواب تو رو هم داد ملوکاست

نه نگران نباش خیلی از داروهای ضد سرفه هم کارشون همینه مغز رو غیر فعال میکنن برا سرفه ی قرص ضد حساسیت ...

خیلی ممنون عزیزم 😘

حتما اینبار رفتم ازش میپرسم