2777
2789

خوشمزه ترین شام عروسی که خوردم ی زرشک پلو با مرغ بود که آشپز درست کرده بود تو روستا از عروسی اقوام 

هنوز بعد ۱۵ سال با مامانم میگیم غذاشششش عالیییی بود 😋😋 همیشه چند مدل غذا هم عالی نیست من نظرم رو کیفیته 

وای کل شهر دعوتن یجورایی    

آره😅 واقعا خیلی سخته اصلا دوست ندارم دیگه نهایت ۷۰۰ نفر خوبه ولی این تعداد خیلیه تازه دوستم عروسیش ۳۰۰۰نفر بودن تالاری نبود جا بشن رفتن چندتا تالار متحرک اجاره کردن تو صحرا خبنه و اینا زدن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میکس

نه غذارو نمیگم

اینک تو دیس روی هر میز جداگانه ست

یچی بش میگن یادم نیس

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
الان همون یه مدلم غذا دادم هنره والا ولی ما یه جوجه یه کوبیده نفری - رو میز میذاریم براشون نمیدونم ...

چند تا مهمون؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

عروسی ما سلف نسبتا مفصلی بود. اون موقع واقعا به ادم خیلی فشار نمی آمد. اگر الان قرار بود عروسی بگیریم اصلا به بیشتر از یک جور غذا و یک مهمانی خیلی خلاصه فکر نمی کردم. گرونی داره بیداد می کنه

😂خارجی گفتم😆 ینی واقعاااا؟

آره مگه موضوع عحیبیه؟😅

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
چند تا مهمون؟

250-300

من مجردم

عروسی پسرخالم اینجوری بود.

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

عزیزم عقد و عروسی هردو رپ پدرم تقبل کردن .عقد سال 90 با 500مهمون زرشک پلو با مرغ و ماست و نوشابه.شیرینی و شربت هم مابین هی سرویس میشد.یعنی اینقدر زیاد سفارش داده بودن که شاید بیشتر فامیل ها اندازه دو سه وعده بردن با خودشون.عروسی فروردین 91 اونم جوجه و پلو زعفرانی و ماست و نوشابه با نزدیک 800نفر  مهمان.پدر شوهرم هم هم پاتختی بزرگی برامون گرفت و دوتا گوسفند قربانی کرد و جوجه کباب و قورمه گوشت و دونوع پلو ومخلفات.اینم نزدیک 500,نفر.البته اون زمان واقعا ارزونی بود.الان اگه میخواستن بکنن هم من نمیز اشتم.

واقعیتش تاحالا قرمه نخوردم تو عروسی

چ جالب ما مشهدیا اکثرا غذامون اینه