آره😅 واقعا خیلی سخته اصلا دوست ندارم دیگه نهایت ۷۰۰ نفر خوبه ولی این تعداد خیلیه تازه دوستم عروسیش ۳۰۰۰نفر بودن تالاری نبود جا بشن رفتن چندتا تالار متحرک اجاره کردن تو صحرا خبنه و اینا زدن
✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤
عروسی ما سلف نسبتا مفصلی بود. اون موقع واقعا به ادم خیلی فشار نمی آمد. اگر الان قرار بود عروسی بگیریم اصلا به بیشتر از یک جور غذا و یک مهمانی خیلی خلاصه فکر نمی کردم. گرونی داره بیداد می کنه
عزیزم عقد و عروسی هردو رپ پدرم تقبل کردن .عقد سال 90 با 500مهمون زرشک پلو با مرغ و ماست و نوشابه.شیرینی و شربت هم مابین هی سرویس میشد.یعنی اینقدر زیاد سفارش داده بودن که شاید بیشتر فامیل ها اندازه دو سه وعده بردن با خودشون.عروسی فروردین 91 اونم جوجه و پلو زعفرانی و ماست و نوشابه با نزدیک 800نفر مهمان.پدر شوهرم هم هم پاتختی بزرگی برامون گرفت و دوتا گوسفند قربانی کرد و جوجه کباب و قورمه گوشت و دونوع پلو ومخلفات.اینم نزدیک 500,نفر.البته اون زمان واقعا ارزونی بود.الان اگه میخواستن بکنن هم من نمیز اشتم.