131samiyar مدیر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2967 عنوان کارما میگه…. | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست کارما میگه:تو هرچقدر به من ظلم کنی من یه روز یادم میره ظلم تورو ولی دنیا یادش نمیره این ظلممو، یه تو دهنی محکم تر به وقتش بهت میزنه… زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...! 1401/02/27 | 15:04 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ظفرعلی عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 2506 واقعااااا بعد هفت سال چ عجیبه این دنیا بخدا دقیقااا همونجوری که من دل شکستم همونجوری ام دلم شکست..هر چند بعدشم خیلی سختیا کشیدم کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁
savitar1 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 363 بخدا دقیقااا همونجوری که من دل شکستم همونجوری ام دلم شکست..هر چند بعدشم خیلی سختیا کشیدم 😂پس امید وارم یه روز دلش بشکنه
ظفرعلی عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 2506 😂پس امید وارم یه روز دلش بشکنه شک نکن..زمین گرده و خداام خیلی عادل کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁
131samiyar مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2967 بخدا دقیقااا همونجوری که من دل شکستم همونجوری ام دلم شکست..هر چند بعدشم خیلی سختیا کشیدم من از ته دلم میخام کارما زودتر تو زندگیم عمل کنه!چندین ساله منتظرم… ظلمش تمومی ندارهآخه یه آدم چققققدر میتونه سنگ دل باشه زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
savitar1 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 363 من از ته دلم میخام کارما زودتر تو زندگیم عمل کنه! چندین ساله منتظرم… ظلمش تمومی نداره آخه یه آدم چ ... چیکار کرد؟ بگو
ظفرعلی عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 2506 من از ته دلم میخام کارما زودتر تو زندگیم عمل کنه! چندین ساله منتظرم… ظلمش تمومی نداره آخه یه آدم چ ... منتظر بمونی پیر میشی...زندگیتو بکن کارما کاره خودشو میکنه کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁
131samiyar مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2967 منتظر بمونی پیر میشی...زندگیتو بکن کارما کاره خودشو میکنه اره درسته… دلم میخاد چنان تو دهنی بخوره که کیف کنه زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
ظفرعلی عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 2506 اره درسته… دلم میخاد چنان تو دهنی بخوره که کیف کنه .میخوره مطمئن باش کاربر آقــــــا نیستــــــم❌❌❌❌ برخلاف کاربری زمخت و خشنی ک میبینین یه چهره خیلی خوشگل و مهربون پشت کاربری هستش😁😁😁