cheshmakk مدیر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8268 عنوان حستون راجع به اسم نهال چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 45 پست خوشمزه بازی در نیارید لطفا🙄اسم زیباتری سراغ دارید که طبیعتی باشه و لطیف؟ من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺 1401/02/27 | 02:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_گل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 4032 قشنگه 💓 مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺 عشق جانم امام زمانم ♥️
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8268 منم قصدم این بود نهال یا مانلی بزارم باز پشیمون شدم بعد یه مدت اسم دیگه ای هم دوسندارم اصلااااا هیچ اسمی جز نهال به دلم نمیشینه از اول دلم میخواست یه دختر به این اسم داشته باشم من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8268 مرسی بچه ها پس به امید خدا همین اسمو رو دخترم میذارم من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
okتوخوبی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1985 اسمان قشنگتره هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒* باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌
النازسابق عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 7877 یاد فیلم ترکیه ای ک چند سال پیش نشون میداد میفتم. فامیلمون اسم بچشون رو از رو اون گذاشتن نهال خدایا شکرت❤
samar70 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 1029 اصلااااا هیچ اسمی جز نهال به دلم نمیشینه از اول دلم میخواست یه دختر به این اسم داشته باشم منم همیشه میگفتم ولی الان که باردارم بعضیا میگن قدیمیه برا همین دو دل شدم یه صلوات میفرستی بر آرامشم و اینکه نی نیم سالم بیاد بغلم
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8268 اسمان قشنگتره آسمان خاله بزرگمه حدود 60 سالشونه😃ترلان هم خالمه. مروارید مادرم. اسامی خانواده مادریم عالین من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
shaperak007 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 1070 بنظر منم اسم ملیح و نازیه خیلی لطیفه لطیفه 😍 مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8268 حس خوبی میگیرم از اسم نهال یه حس خاصی منم همینطورحس طبیعت و لطافت رو برام تداعی میکنه من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
roshanam عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 اسم پسرای من پارسا و پورسام... پورسامو شوهرم انتخاب کرد منم قبول کردم.ولی خیلیا نشنیدن تاحالا و واکنش خوبی نشون نمیدن.ناراحتم از این بابت😢
shaperak007 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 1070 منم همینطورحس طبیعت و لطافت رو برام تداعی میکنه نهال و روان قشنگن این اسما مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8268 اسم پسرای من پارسا و پورسام... پورسامو شوهرم انتخاب کرد منم قبول کردم.ولی خیلیا نشنیدن تاحالا و واکن ... چقدر تک و خاصه 😍بنظرم زیباست. نامدار باشن من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
roshanam عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2362 چقدر تک و خاصه 😍بنظرم زیباست. نامدار باشن ممنون عزیزم.زنده باشید