2777
2789
عنوان

حستون راجع به اسم نهال چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 45 پست

قشنگه 💓

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
منم قصدم این بود نهال یا مانلی بزارم باز پشیمون شدم بعد یه مدت اسم دیگه ای هم دوسندارم

اصلااااا هیچ اسمی جز نهال به دلم نمیشینه از اول دلم میخواست یه دختر به این اسم داشته باشم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بچه ها پس به امید خدا همین اسمو رو دخترم میذارم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

اسمان قشنگتره

هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒*                                   باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌
اصلااااا هیچ اسمی جز نهال به دلم نمیشینه از اول دلم میخواست یه دختر به این اسم داشته باشم

منم همیشه میگفتم ولی الان که باردارم بعضیا میگن قدیمیه برا همین دو دل شدم

یه صلوات میفرستی بر آرامشم و اینکه نی نیم سالم بیاد بغلم  
اسمان قشنگتره

آسمان خاله بزرگمه حدود 60 سالشونه😃ترلان هم خالمه. مروارید مادرم. اسامی خانواده مادریم عالین

حس خوبی میگیرم از اسم نهال یه حس خاصی    

منم همینطورحس طبیعت و لطافت رو  برام تداعی میکنه

اسم پسرای من پارسا و پورسام... پورسامو شوهرم انتخاب کرد منم قبول کردم.ولی خیلیا نشنیدن تاحالا و واکن ...

چقدر تک و خاصه 😍بنظرم زیباست. نامدار باشن