من حدود یه سال پیش پروتز سینه انجام دادم خیلی برام خوب بود و راضیم قبلش سینه هام خیلی کوچیک بود بعد بیشتر پوست بود انگار دکتر اعظم صلاتی دو بار باهاش مشاوره انلاین داشتم تا ببینم شرایط پروتز چیه بعدم حضوری رفتمو وقت گرفتم بعدم که عمل کردم سایز پروتزمو کاملا طبیعی برام گذاشت جای بخیه هامم مدتی بعدش خوب شد پروتزمم سیلیکونی بود اگه سوالی داری بگو کمکت کنم من شماره دکترمو برات میزارم02166906974
اگر تصمیم دارید انجام بدید پیشنهاد میکنم از مشاوره انلاین و رایگان دکتر مهدی آریانا استفاده کنید. معمولا خیلی سرشون شلوغه و نمی تونید وقت بگیرید الان مشاوره آنلاین گذاشتن. فقط میخواد یکسری اطلاعات بفرستید براشون.
به این شماره تو واتس آپ
09369366110
-یک متن کوتاه شامل سن ، جنسیت ، تعداد زایمان در بانوان ، وجود بیماری خاص ، دارو های درحال مصرف ، و مشکل موجود و درخواست نوع جراحی -یک سری عکس از زاویه روبه رو و نیم رخ و با کیفیت که حتما توسط کس دیگه ای گرفته شده باشه. احتیاجی هم نیست صورتت تو عکسا معلوم باشه.
پروتز ها جنسش دو مدله سیلکونی و آبنمکی به نظر من سلیکونی بهتره ولی بازم به نظر دکترت و شرایط خودت بستگی داره بعد از چند سال 10 12 سال باید تعویض انجام بدی اگه عمل خوب انجام بشه و به موقع تعویض انجام بدی اصلا مشکلی پیش نمیاد واسه پروتز
یه دکتر خوب میشناسم اگه خواستی اونم برو بیین دکتر محسن اسدی دکتر خوبیه فوق تخصصه تو تهران ولی تو پیجش نمونه کار پروتز نداره کلا تو اخلاقش نیست عکس بادی بذاره بازم خودت یه تحقیقی بکن دیگه
دکتر من یه مقاله از سایتش بهم معرفی کرد مطالب کاملی درباره پروتز و مراحل جراحی و مراقبت ها و هر چزی زکه لازمه داشت خیلی کمک ککنده بود واست میذارم لینکش رو امیدوارم به شما هم کمک کنه دکتر محسن اسدی https://drmohsenasadi.com/پروتز-سینه/