2777
2789
عنوان

دلم واسه مامانبزرگم تنگ شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 68 پست
دور از جون عزیزم اما ربطی نداره وقتی کسی دوست داشته باشه بهت محبت کنه دوسش داشتی باشی چه مادر باشه چ ...

می‌دونی من خودم زیاد محبت از پدربزرگ مادربزرگ ندیدم،برای همین منم درک نمیکنم کسانی که دلتنگ پدربزرگ مادربزرگ هستند اصلا برام غیر قابل فهمه

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شش ماه پیش پدر بزرگم فوت شد ایست قلبی یک هفته بعد مادر بزرگم دق کرد از دوری بابا بزرگم همیشه خواب ...

وای چه عاشقانه 🥺من آرزومه همراه کسی که دوست دارم بمیرم

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
می‌دونی من خودم زیاد محبت از پدربزرگ مادربزرگ ندیدم،برای همین منم درک نمیکنم کسانی که دلتنگ پدربزرگ ...

بله خب در اینصورت حق دارید واقعا من خودم حتی فاتحه هم برا پدربزرگ پدریم نمیخونم چون هیچ محبتی ندیدم ولی در عوض عاشق پدربزرگ مادریم بودم نمیشه روزی بیاد من براش اشک نریزم خیلی دوسم داشت خیلیی تو نوه هاش من بیشتر از همه میخواست و محبت می‌کرد و من بیشتر از همه حتی بچهاش نابود شدم

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
بله خب در اینصورت حق دارید واقعا من خودم حتی فاتحه هم برا پدربزرگ پدریم نمیخونم چون هیچ محبتی ندیدم ...

آخیییی🥺🥺🥺🥺چه عشق قشنگی🥺چقدر خوب بوده خدابیامرز⁦♥️⁩ ولی خب با گریه هات اذیتش می‌کنی ها،من خودم برای پدرم گریه میکردم خواب دیدم خیلیییی حالش بد میشه

آخیییی🥺🥺🥺🥺چه عشق قشنگی🥺چقدر خوب بوده خدابیامرز⁦♥️⁩ ولی خب با گریه هات اذیتش می‌کنی ها،من خودم ب ...

قربونت برم عزیزدلم❤آره هردومون خبلی زیاد میخواستیم همو

مگه میشه گریع نکرد مگه کاری جز گريه کردنم داریم اونا ک برنمیگردن ما فقط میتونیم خودمونو اروم کنیم 

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
فدای محبتت خیلی خیلی سخته 😭😭

عزیزم حق داری،🥺⁦♥️⁩ ولی صد در صد خدا یه نگاه ویژه داره به ما، به خصوص شما، البته شاید اولش آدم عصبی شه بگه اصلا نگاه ویژه نمی‌خواهیم همون مامان بابا رو بهمون بده....ولی خب آخرش آدم میپذیره،هرچی هم سریعتر بپذیریم به آرامش زودتر میرسیم

قربونت برم عزیزدلم❤آره هردومون خبلی زیاد میخواستیم همو مگه میشه گریع نکرد مگه کاری جز گريه کردنم دا ...

نه خواهر جلوی خودت رو بگیر نه که اصلا گریه نکنی ،ولی تعادل رو رعایت کن، اونا هم عذاب میبیینند ،بابام یه بار اومد به خوابم گفت ولم کن می‌خوام بمیرم با عصبانیت

نه خواهر جلوی خودت رو بگیر نه که اصلا گریه نکنی ،ولی تعادل رو رعایت کن، اونا هم عذاب میبیینند ،بابام ...

چشم قربونت برم خدا رحمت کنه باباتونو🖤😔

چشم قربونت برم خدا رحمت کنه باباتونو🖤😔

⁦♥️⁩🙏عزیزمی خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه💚🌿💚🍀💚

وای چه عاشقانه 🥺من آرزومه همراه کسی که دوست دارم بمیرم

خدا نکنه اجی زمانی که بابا بزرگم حالش بد بود غذا نمی‌خورد حرف نمی‌زد ی شب قبل فوتش مادر بزرگم رفته بالا سرش گفته حاجی ناراحت نباش منم میام پیشت زود مواظب کریم باش بگو مامانت زود میاد بعد یک هفته فوت کرد گذاشتنشون یکی رو یه طرف دایی شهیدم یکیشون هم ی طرف دیگش داییم وسطشونه