2777
2789
عنوان

هر کی گربه دوس داره بیاد 🐱🐱🐈🐈میووو

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بزرگن شیرمیخورن بااین هیکلشون

ارههه خخخ 

براشون از این اشعالای مرغ و گوشت اینا میخریم اونارم میخورن یه سره 

تفریحی شیرم میخورن 😄😄

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

خدا به تو و مامانت خیر بده از ته دل براتون بهترینارو میخام،من عاشق حیوونام مخصوصا سگ و گربع های بی پناه❤

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اینم با بچش با ما زندگی میکنه بچش خیلی کوچولوعه الان رفتم ازش عکس بندازم نبود

اخی💙😍

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
خدا به تو و مامانت خیر بده از ته دل براتون بهترینارو میخام،من عاشق حیوونام مخصوصا سگ و گربع های بی پ ...

فداتم 

اره بابام گف گنا دارن 

الان این سومین بار ایناست از خانواده ی گربه ها پذیرایی میکنیم 😄😄

دفعه قبل گربهه دست بابامم گاز گرفت اخر سر 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
منم یه مدت یه گربه اینجوری هر روز میومد پیشم تا اینکه رفت پی زندگیش 😿 شبیه این بود 👈🏻🐯🐅

ای جووونم دو تا طرح مختلف داره رو بدنش😍😍😍💋

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی جیگرن اسی برای منم همین اتفاق افتاد عکسشونو بزارم؟

اره بزار 

منم یه مدت یه گربه اینجوری هر روز میومد پیشم تا اینکه رفت پی زندگیش 😿 شبیه این بود 👈🏻🐯🐅

اینم نازه 😍😍