مجرد بودم از سرکارم زنگ میزدم مامانم ناهار چی داریم
الانم ازدواج کردم هر روز باهم تلفنی صحبت میکنیم بازم میپرسم ناهار چی داری و شام چی میپزی
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
واقعا نمیپرسین کنجکاو نیستین؟😅 مجرد بودم از سرکارم زنگ میزدم مامانم ناهار چی داریم الانم از ...
ااتفاقا من شکموام😂😂همیشه میپرسم ....امروز اینقدر خسته بودم فقط تو اتاقم خوابیدم و دیگه نپرسیدم
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
ااتفاقا من شکموام😂😂همیشه میپرسم ....امروز اینقدر خسته بودم فقط تو اتاقم خوابیدم و دیگه نپرسی ...
وای واسه خودم خیلی نگران شدم فکر کردم فقط من میپرسم 😂
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
وای واسه خودم خیلی نگران شدم فکر کردم فقط من میپرسم 😂
نه تنها نیستی😂😂💛
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!