2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا.ظهرا یکی دو ساعتی وصل میکنن دوباره قطع میکنن😂😂

فک کنم مثل اب و برقش کردن😂😂پارسال تابستون اینجا ساعتی بهمون اب و برق میدادن که زیاد مصرف نکینم 

ارهه من حس خفگی میکنم بیچاره کسایی که مشکل تنفسی و ریه و اینا دارم خدا بهشون رحم کنه

من نفس تنگی دارم دای بحال روزایی ک خاکم بیاد رسما مث ماهی دهنم بازه و بزودنفس میکشم .. کرمانشاه افتضاح شده

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من نفس تنگی دارم دای بحال روزایی ک خاکم بیاد رسما مث ماهی دهنم بازه و بزودنفس میکشم .. کرمانشاه افتض ...

الهی عزیزم اصلا بیرون نرو اگر هوای شهرتون خاک الوه من که مشکل تنفسی ندارم  تو نفس کشیدن مشکل دارم  الان با این هوا خیلی افتضاح شده کرمانشاه واقعا 

سنندجم هوا خیلی آلودست مدرسه هم تعطیل کردن 

تو خونه هم خاک تنفس میکنیم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
الهی عزیزم اصلا بیرون نرو اگر هوای شهرتون خاک الوه من که مشکل تنفسی ندارم  تو نفس کشیدن مشکل دا ...

نه بیرون نمیرم گلم ولی کلا توخانه هم بوی خاک میاد .. خدایی ادم خسته میشه ازاین همه عذاب الهی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
سنندجم هوا خیلی آلودست مدرسه هم تعطیل کردن  تو خونه هم خاک تنفس میکنیم

اره کرمانشاه هم امروز نوبت ظهرش رو تعطیل کردن چون از ۱۲ و ۱ ظهر بود هوا خراب شد و خاک الود شد رو شهر رو گرف خاک