2777
2789
این درد و لکه بینی پس برا چیه

ببین برو آزمایش بتا بده بعد برو دکتر بهت دارو بده که خدای نکرده بچه نیوفته. اون دردهای پریودی عادیه ولی لکه بینی اگه زیاد باشه خطرناکه زود برو دکتر. 

ببین برو آزمایش بتا بده بعد برو دکتر بهت دارو بده که خدای نکرده بچه نیوفته. اون دردهای پریودی عادیه ...

آره این هفته حتما میرم دکتر وسونوگرافی

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اون تاپیکتون ترکید خواستم اینجا کمک کنم

شما ترس داری، و ترست طبیعیه باید به فکر درمان باشی ولی اصلا نگران نباش، 

تو گوگل بزن ماما سایت واژنیسموس برات یه سایت میاره که هزاران نفر رو درمان کرده، 

حتما پیگیر شو عزیز

نذار طولانی شه

@sisiliya  

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اسی اون تاپیکتون ترکید خواستم اینجا کمک کنم شما ترس داری، و ترست طبیعیه باید به فکر درمان باشی ولی ...

وای منم استرس گرفتم 

منم رابطه داشتم در حد پیشاب که اونم دخول کامل نبود در حد ۲ ثانیه دخول بود نامزدمم کلا پیشابش کمه یعنی خودش میگه در حد ی قطره اگه خیلی خیلی زیاد باشه دو قطره

بعد رابطه هم حدود ۱۱ روز بعدش شروع کردم به لکه بینی و دو روز بعدش با ۵ روز تاخیر ی خونریزی شبیه به پریودی داشتم که البته خونش خیلی خیلی کمتر از دفه های قبل بود و تا ۴ یا ۵ روز ادامه داشت ولی خونش کم بود دیگ از اونجایی که ترسیدم واسه لانه گزینی باشه 

روز ۴ امش رفتم بیبی چک زدم و روز ۷ امشم صبح زود با اولین ادرار بیبی چک زدم دوتاش منفی بود و بازم از استرس دو روز دیگش رفتم آزمایش بتای بارداری دادم الان میترسم باردار باشم

ازمایشارو(۱۴ و ۱۷ و ۱۹ )روز بعد از رابطه انجام دادم بنظرتون امکان بارداری بازم وجود داره؟ 

دوستان شماها باردار بودین؟

وای منم استرس گرفتم  منم رابطه داشتم در حد پیشاب که اونم دخول کامل نبود در حد ۲ ثانیه دخول بود ...

فکر نمی‌کنم باردار باشی دوست عزیز

احتمالش خیلی کمه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من دیدم شما پستاتون زیاده گفتم بهتر میدونین  من نیازه که دوباره آزمایش خون بدم؟

نه همین جواب اولی اومد مشخص میشه 

نه همین جواب اولی اومد مشخص میشه 

جوابش اومده ۰/۵۲۹ reault بوده آزمایشگاه ۵۰ به بالارو باردار در نظر میگرفت

الان میترسم پریود نبوده باشه یا اینکه از اونایی باشم که پریود میشن و آزمایششونم منفیه و باردارن

جوابش اومده ۰/۵۲۹ reault بوده آزمایشگاه ۵۰ به بالارو باردار در نظر میگرفت الان میترسم پریود نبوده ب ...

عدد بتا چنده؟ 

ببین خودت میتونی بفهمی مثبته یا منفی

اگه منفی بود یعنی باردار نیستی نگران هم نباش 

0/529 result  

یعنی زیر 1؟ 

خیلییی کمه

احتمال بارداری خیلییییییی کمه