2821
2789
عنوان

کمککککککککککککک🗣🗣🗣🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست
آره درست میگی شما. نمیشورم والا به همه چیم حسودیش میشه. هرکاری من بکنم اونم میکنه 

به همسرت بگو اگه علاقمند به خدمت بهبرادرتی میتونی خودت بشوری😁 من اینکاره نیستم

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اصلا نشور اصلا شوهرت اگه چیزی گفت بگو به جای حیاط عصبانیم کنی تو رو با تاید و جوهرنمک میشورم🤨🤨🤨 ...

😂😂😂😂😂😂مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهش عزیزم جاری مسخره‌م میگه کارگر نمیخواد.  میگم من پولشو میدم میگه مسئله پولش نیست. خودش هم ...

پس اگ مشکل پول نداری ب حرف اون گوش نکن بگو کارگر بیاد بشوره الکیم گفته مسئله پولش نی فقط میخواد خودش پول نده۔شمام خودت نشور بذار شوهرت هر هفته پول کارگرو بده تا متوجه شه زنش نوکر بقیه نی بهش دستور بده

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
😂😂😂😂😂😂مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی

سلام

ب شوهرتون بگید     برای زنت ارزش قائل باش

شستن حیاط رو نوبتی کنید .... اگر خودش 

منظورم جاری تون هست گلم ....‌  نمیشوره 

نوبتش رو کارگر بیاره   یا شوهرش بشوره

ب هیچ عنوان شما هم کوتاه نیایید عزیز جان

به همسرت بگو اگه علاقمند به خدمت بهبرادرتی میتونی خودت بشوری😁 من اینکاره نیستم

😂😂😂 خیلی خوب گفتیا

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
پس اگ مشکل پول نداری ب حرف اون گوش نکن بگو کارگر بیاد بشوره الکیم گفته مسئله پولش نی فقط میخواد خودش ...

اینم خیلی عالیه

سلام ب شوهرتون بگید     برای زنت ارزش قائل باش شستن حیاط رو نوبتی کنید .... اگر خودش& ...

مرسی بابت راهنماییت خوشگلم😍

بگو کمرم دردمیکنه

واقعا پاهام واریس دارن گرفتار شدم. 

مرسی بابت راهنماییت خوشگلم😍

خواهش میکنم جان دلم

ب همسرتون بفهمونید برای شما ارزش

قائل بشند

شوهر خودم بعداز سالها متوجه شدند

اونم با حرص خوردن و نابود شدنه

خودم... اشتباه من رو نکنید گلم

خواهش میکنم جان دلم ب همسرتون بفهمونید برای شما ارزش قائل بشند شوهر خودم بعداز سالها متوجه شدن ...

بخدا دو ساله اندازه ۲۰سال غصه خوردم

اگه سیاست داری بهم بگو که چجوری شوهرمو به طرف خودم بکشونم که نره سمت اونا😭

قربونت برم عزیزم😘 برام سواله چرا همسرتون باید طرف جاری تون رو بگیره؟؟؟ واقعا برای شوهر م &nbs ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت❤️😘

ماهم باجاریم باهم زندگی میکنیم.... نوبتی شستشو انجام میدیم...اگ نوبتش باشه و کثیف باشه بهش میگم ک بشور خیلی کثیفه...اونم همینجور به من میگه...تعارف نداریم ک... مگه کلفتیم ک این کارای مشترک فقط گردن ی نفر بیوفته

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

توهم صبح بهش بگو خیلی حیاط کثیفه کی وقت میکنی بشوریش ی وقت کسی بیاد زشته اینجور ببینه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)