2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 25 پست
شاید خوابش سنگینه نمیتونه بیدار شه

میگه هیچی متوجه نمیشم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار قبل خواب انجام بده

اب پیاز رو بادارچین بزنم ؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اصلا هیچی بهش نمیگم مثل پادشاها صبح پامیشه سفارش میکنه لباساشوبشورم‌میادتمیر باشه😐

کارخوبی میکنی گلم اون طفلک هم تقصیری نداره دست خودش  نیس فک کن ما یهو پریود میشیم ما مگ دست خودمونه؟ اونم همینطور

انشالله که نتیجه میگیری به جاش بچه های من دعا کن  اون خانوم که این به من گفت می گفت خیلی روش ا ...

خیراز بچه هات ببینی ان شالله منم نتیجه بگیرم

انشالله که نتیجه میگیری به جاش بچه های من دعا کن  اون خانوم که این به من گفت می گفت خیلی روش ا ...

خواهرزاده منم مشکل شب ادراری داشت این خانم دکتر جوون هم بود ولی خیلی خوب کمک کرد الان خوب شده دگ یکی از دوستام ایشونو معرفی کرد بهمون خداخیرش بده

چند جا رفتم برای درمان سنتی 

مشکل پسرم که ارثی بود و تا ۱۵ سالگیش ادامه پیداکرد و خوب شد

الان یه دخترم هم همین مشکلوداره که دلیلش استرسه شبهایی که باحال خوب بخوابه و باباش باهاش بازی کنه معمولا این مشکل پیش نمیاد ولی الان تنهاراه حلم برای دخترم اینه که ساعت ۲یا ۳ نصفه شب بلندش کنم بره دسشویی دوباره ۷ صبح الان ۸ سالشه اختمالا تا ۹ سالگیش ادامه داشته باشه 

بیشتر میگن کمر و پهلوهارو باروغن گرم چرب کنید ولی باید واقعا حوصله کنی روزی دوسه بارانجام بدی