2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم هنوز دخترش اجازه نداده ک ب بچه ی من کادو تولدشو بده اینم غلام حلقه ب گوش دخترش حرفشو گوش میده

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

از نظر من عزیز رو ب پیرها و از کارافتاده ها میگن🤣🤣

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
چطوری این روش رو پیاده کنم وقتی شوهرم منتظره تا مادرش ناراحت بشه و باهام دعوا کنه

خب مقاومت کن نزار بگه اصلا اسم مادرشوهرت بنداز تو دهنش بچه زود یاد میگیره

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
مادرشوهرم هنوز دخترش اجازه نداده ک ب بچه ی من کادو تولدشو بده اینم غلام حلقه ب گوش دخترش حرفشو گوش م ...

به من تا حدود سه ماهگی بچه م زنگ نزد بچه م دنیا اومد باهام قهر کرد .آخرش هم خودم بهش زنگ زدم کاش دستم می‌شکست زنگ نمیزدم بهش

خب مقاومت کن نزار بگه اصلا اسم مادرشوهرت بنداز تو دهنش بچه زود یاد میگیره

اونجوری مثل آب خوردن میفهمن کار منه اونوقت باید بچه م رو بذارم و برم 

اسمش سخته بچه م چطور یاد بگیره

به من تا حدود سه ماهگی بچه م زنگ نزد بچه م دنیا اومد باهام قهر کرد .آخرش هم خودم بهش زنگ زدم کاش دست ...

چقدر عوضیه انگار بچاچت جایه اینو تنگ کرده ک بهش فشار اومده

چقدر عوضیه انگار بچاچت جایه اینو تنگ کرده ک بهش فشار اومده

چون مامانم اومد پیشم خانم بهش برخورده بود درحالی که بارها بهش گفتم مادرم مریضه تازه جراحی کرده بیا پیشم باشی 

اومدن مامانم همانا و کلی نفرین و بد و بیراه شنیدن همان

مادرشوهرم هنوز دخترش اجازه نداده ک ب بچه ی من کادو تولدشو بده اینم غلام حلقه ب گوش دخترش حرفشو گوش م ...

مال منم ی پلاک گرفت به گرم هم نمیشد بعد به پسرش گفته بود که مامان من چی گرفته 

بعدم گفته بود وظیفشه