شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
سلام. من دارم اگه کمکی از دستتون بر میاد بگین لطفا
سلام . این کنال میتونه کمکتون کنه .
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
من یه تاپیک دارم اونم مطالع کنید در این مورد زدم این تاپیک رو .... خودم ۲ سال داشتم تحقیق میکردم و فهمیدم که تنهااا راهش ورزش هست ولی ۲ تا ورزش که اتخاب با خودت هست ... اولی رو تمامی ورزش هارو تو تاپیکم عکسشون رو گذاشتم اونان که همه ی توضیح های مربوط بهش رو دادم تو تاپیک که این ورزش هارو تو بیرون به عنوان پکیج افزایش قد میفروشن اما میگم که ۲ سال تمامی تاپیک ها و گوگل هارو زیر و رو کردم و آخر ورزش هارو که خیلی ها نتیجه دیده بودن رو پیدا کردم و تو تاپیکم گذاشتم امااا این روش خیییلی سخته و صبر و تلااااش بالا میخواد یعنی هر روز باید این ورزش هارو بکنی خودشم ۲ بار
یه روش دوم هم همین کانال هست که نشونتون دادم این فرد که راهنمایی میکنه خودش قدش ۲۰۴ هست و تو ۱۸ یا ۱۹ سالگی وقتی که دکتر ها بهش گفته بودن که دیگه قدت بلند نمیشه قدش رو ۱۲ سانت بلند کرده و شده حالا ۲۰۴ قدش حالا اینم ورزش داده و توضیحات .. در هر دو روش شما باااید اگر میخوای قدت بلند بشه حتمااا ۱ سال وقت بذاری و شرایط رو کاملا انجام بدی . ... یه چیزی هم اگر اشکالات استخوانی تو بدنتون دارید مثل گودی کمر ، قوز کمر ، سر به جلو ، پای پارانتز .... جای امید هست چون که اگر با ورزش این هارو درست کنید و بدنتون به شکل معمول خودش برگرده ۵ سانت یا بیشتر امکان افزایش قد وجود داره