2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
ماهلین خیلی قشنگه یعنی هاله ماه 

آره خیلی آوردمش تو لیستم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
نه فقط قشنکگ باشه

خب می دونین من خودم اسمای اجق وجق دوست ندارم. نمیفهمی چی دارن صداش می کنن. به نظرم اسم دختر باید یه جوری باشه که اسمش آرامش بده و علاوه بر توو مفهوم خوبی داشته باشه تا وقتی بزرگ شد اسمش جذاب باشه و انشاالله وقتی که حتی به 50 60 سالگی رسید هنوز مد باشه. 

اسمای خیلی قشنگی برای دخترا وجود داره 

مثلا بهار یا بهاره 

گلشهر بارانا مهنوش صبا صهبا ثمین ثمینا سپیده آرام برکه گندم صنم خاتون نگار و.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب می دونین من خودم اسمای اجق وجق دوست ندارم. نمیفهمی چی دارن صداش می کنن. به نظرم اسم دختر باید یه ...

آره گلم اسمای که گفتی خیلی قشنگن منم زیاد به اسمای پیچیده و جدید اعتقاد ندارم چون چند سالدیگه از مد میوفته دیگه جالب نیست اسم باید یه جورایی زیبایش ماندگار باشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ماهلین: هاله ماه

هایلین: فرشته بهشتی

مهرو،مهرخ:زیبارو

آیماه،آیسا،آیلین: مثل ماه زیبارو

آروشا:روشنایی

آناشید:مایه دلگرمی مادر

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
حالا به نظرتون بین این اسمایلی که گفتم کدومش قشنگ تره؟ 

بنظرم بارانا آرام گندم

ملورین:  مروارید بلورین

نفس: جان، روح،  حقیقت هر چیز

آترین: آتشین، زیبا رو

ملیسا: نام زنی در اساطیر یونان ب معنای زنبور عسل

دینا:  اندیشمند

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^