2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم از اول در جریان اختلافا بود چون همه چیو میگفتم بهش ولی خب گاهی ی حرفایی میزد ک پشیمون میشی و ...

کار من از این جهت سخته که همه قبولش دارن اما خوده من قبل عقد تو دوران آشنایی یه سری رفتار ها دیده بودم ازش که نظر منفی خودمو اعلام کردم به خانواده ولی جدی نگرفتن و گفتن که آدم خیلی خوبیه خوبی هم زیاد داره ولی نمی دونم چرا نمی تونم باهاش کنار بیام مثلا خیلی رفتار ها ازش دیدم که مطابق میلم نبوده اما خب فکر کردم تفاوت های فردیه و من باید بپذیرمش.

سلام عزیزم همه چی بستگی به خودت داره خودت شرایط بسنج ببین برای چی میخوای طلاق بگیری شاید مشکلت با مشاوره گفت و گو حل شه اگه خدایی نکرده حل نشد ببین اگه طلاق بگیری اطرافیانت چقدر حامیتن حمایتت میکنند اوضاعت بهتر از الان میشه یا بدتر بهتره بایکی مشورت بگیری و اون فرد کسی باشه واقعا راهنماییت کنه از اطرافیانت نباشه که از روی دلسوزی بخوان بهت راه حل بدن بهتره بایک روانشناس خوب صحبت کنی روانشناسی که هم تجربه داشته باشه وهم توی کارش خبره باشه 

سلام عزیزم همه چی بستگی به خودت داره خودت شرایط بسنج ببین برای چی میخوای طلاق بگیری شاید مشکلت با مش ...

اوهوم ممنون 

با یه مشاور هم در ارتباطم خواستم نظر کسایی رو ببینم که طلاق گرفتن به صورت مصداقی

نمی دونم چرا اینجوری شدم؟ دعا کنید برام هر چی به صلاحمه پیش بیاد.

آهان باکره بودن تو مراحل قانونی کار رو راحت میکنه یا منظورتون دید جامعه و ازدواج دوباره است؟

اگه باکره باشی میتونی درخواست بدی اسمشو از شناسنامت حذف کنن یعنی انگار اصلا ازدواج نکردی تا حالا

بستگی به خودت داره که حرفهای اطراف چقد می‌تونه برات تاثیر داشته باشه اینکه افسرده ت کنه یا می‌تونه ع ...

اصلا میتونه انتخاب بعدی وجود داشته باشه؟ آخه اسم طلاق رو ادم می مونه 

ممکنه دوباره کسی اصلا بیاد خواستگاریم یا قبولم کنه؟