2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیت کردم

اين نيت بر شما مبارك بادزيرا به زودي انجام م يگيرد و جاي نگراني نمي باشد
   همه شما را دوست دارند و از اخلاق پسنديده و محبت شما سخن مي گويند و ا زاينكه از ذوق سرشاري برخورداريد و درهر مجلس و محفلي برجسته و مورد توجه مي باشيد شكر خداي را به جاي آوردي و از صدقه دادن كوتاهي نكنيد
  يكي از اقوام نزديك كه بساير شخص محترمي است نياز مبرم به شما و خانواده اتان دارد هرچه زودتر به او مساعدت كنيد
پدر يا همسر شما از پيشامدي ناگوار رهايي پيدا كرده به شكرانه آن احسان كنيد
 مسافر شم حالش خوبست به زودي به مسافرتي مي رويد و خيلي چيزها براي شما روشن خواهد شد نگران نباشد
 خانم محترم با توجه به بيت هاي اين غزل روحيه جنابعالي چنين است دركارهاي هنري در هر زمينه اي موفق مي شويد از نيروي حس ششم بسيار قوي برخورداريد انديشه اي پاك و بي آلايش داريد و هميشه به فكر ديگران هستيد هر چند قدري شكاكيد شخصي تميز نظيف و معطر مي باشيد و لي گاهي شلخته و بي مبالات دراجتماع و د رجمع دوستان و فاميل از محبوبيتي خاص بهره مند هستيد
من خوندم میشه برام انجامش بدی؟😍لطفا اگه میشه از برگه ای که از حافظ میاد برام عکس بگیر بفرستش😍حال د ...

جنابعالی در فراق و یا چشم انتظار کسی یا چیزی می باشید بطوری که تمام حواس و فکر و ذکر شما گردیده است به جنابعالی مژده می دهم که به مرادت می رسی و جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد او سالم وخوش و خرم در فکر جنابعالی است تا یک هفته دیگر اتفاقات زیبا و مهم و خوبی روی می دهد بطوریکه تصور و باور نخواهی کرد
 آینده روشنی در پیش دارید بطوری که موجب افتخار همگان خواهید شد ولی مواظب باش حسودان در کمین نشسته اند و قصد دارند از راه به ظاهر دوستی آسیب برسانند بویژه آن کسی که قدی کوتاه بین کوتاه چشم درشتی دارد و چهار شانه و پر مدعاست
تا یک هفته دیگر هدیه و خبر جالبی دریافت م یکنید بیمار شما تا یک هفته دیگر شفا می یابد مسافر شما کارش درست شد با دقت و سرعت عمل و تلاش مواظب رقیبان باشید اگر می خواهید ملکی یا ساختمانی بخرید در 6 شب متوالی سوره مبارکه نوح آیه 12 تا 10 آیه بعد از آن را با حضور قلب و معنی بخوانید که گشایش بسیار است
 او را از طریق بگو مگو امتحان کردی مشاهده کردید که سر به راه و مطیع نشد پس لازم است از نیروی احساس و عاطفه بهره بگیرید مسلم بدانید که بر اثر مهر و محبت سنگ هم نرم میشود
 تغذیه خوب را مورد توجه قرار دهید و منتظر خبر خوبی از طریق رایانه یا اینترنت باشید
اين نيت بر شما مبارك بادزيرا به زودي انجام م يگيرد و جاي نگراني نمي باشد    همه ش ...

خیییلی عالی و دقیق بود

همچی درست بود 😍👌

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰