من هفته قبل دکتر بهم گفت بچه رشد نداشته چندتا دمنوش داد گفت خودش دفع میشه ولی اثری از سقط توی من نیست یعنی سونو ممکنه اشتباه کنه؟ کورتاژ چه شرایطی داره؟ برای بستری شدن توی بیمارستان رضایت کتبی همسر الزامیه؟ چندروز بستری میکنن؟ هزینش چقدره؟ توروخدا اگر میدونید یه چیزی بگید خب نخونید الکی رد بشید والا به خدا حالم خوب نیست 😭
امیدت به خدا عزیزم واست دعا میکنم بدون مشکل راحت شی تنت سلامت باشه
با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
دمنوش چی خوردی ؟ همون دکتر باید دستور سقط بده کورتاژ میکنن
نمیدونم چندتا بود گفت عسل و دارچین و زعفرون و زنجبین با یه دمنوش عروسک بود گفت خودش به طور طبیعی دفع میشه نیاز نیست آمپول بزنی یا قرص بخوری منم خوردم ولی هیچ علائمی ندارم خداکنه سقط بشه😭😭😭
کورتاژ لازم نداری پس دارچین دم کن بخور زعفرون و این چیزا میفتی به خونریزی نگران نباش انشالله میفته
با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"