2777
2789

سال 99 که اوج بورس بود وارد بورس شدم. از اون جایی که سود خوبی داشت بخصوص عرضه اولیه.برای مامانم هم کدبورسی گرفتم که هم سرمایه گذاری کنه هم  خودم از  کد بورسی اش برای عرضه اولیه استفاده کنم. بعد کسانی که در جریان هستند می دوننند که چی شد دیگه وهر چی داشتیم باختیم و تمام. حالا قبلش مامانم رو کلی تشویق کرده بودم که سرمایه گذاری خوبیه بنده خدا کل پس اندازش رو وحقوق چندین ماهش رو گذاشت به این امید که به زخم کاری بزنه . از اون روز هی بهش گفتم بورس ریخت  در حالی که قبلش هی تشویقش می کردم و باذوق وشوق از خوبیاش می کفتم. مامانم مشکوک وناراحته از اون جایی که کارت بانکیش دست من هست نمی دونم چه فکرهایی میکنه. 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

ضربه اخر رو چند دقیقه پیش خوردم یک سهم رو اموزش وپرورش بهشون داده بود من اون رو هم فروختم لان گویا چندین برابر شده . هم شرمنده اش هستم وشدیدا خجالت می کشم هم الان که از همکاراش شنیده دیگه نمی تونه قبول کنه بخدا هم خجالت زده وهم در جایگاه متهم هستم.تور و خدا راهنمای کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ابان یک‌کم ‌سهما داره برمیگرده . ما ضررهامون رو ۷۰ درصد بود . الان شده ۵۰ درصد 😆 خنده ی من از ...

شما که تا حدی در جریان هستید همین یکدونه سهم از بیشتر از هزار درصد رشد داشته لعنت به من  دیدم این سهم سه ساله تکون نخورده فروختمش و همین یکد.نه باید اینقدر رشد کنه

خیلی جالب بود واقعا 🤣🤣🤣تا دوکلمه حرف حساب شنیدن نتونستن جواب بدن با گفتن التماس تفکر!! و اینجا جای این بحت ها نیست و من کار دارم وقت ندارم تاپیکو قفل کردن در رفتن 

به قول بابام ایران بهترین جاست برای پول دراوردن به شرطی که ب قدر کافی بی وجدان باشی بتونی از حماقت این مردم سو استفاده کنی 😊

One day all af my dreams will come true
دقیقا من یکی از اشناهام تشویق کردم بوری ضرر کرد بعد وام گرفتم پولش دادم

خوشبحالت که از خجالتش در اومدی