2777
2789
عنوان

بچم سقط شد؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 27 پست

هنوز معلوم نبوده حامله ای .قرص واین چیزا نخور لکه هم دلیل بر پریود نیست شاید قطع شد ولکه لانه گزینی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم نباید بدون مشورت پزشک دارو مصرف میکردی حتا اگر قرص سرماخوردگی باشه !!ولی حالا شما مطمعنی باردار بودی که سقط شد؟؟

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
مطمئن ک نیستم چون زودتر از موعد پریود شدم میترسم ک چیزی بوده باشه و رفته باشه

hcg باعث لکه بینی میشه من تالحظه اخر که نمیدونستم باردارم زعفرانم خوردم سقط نشد اصلا باردار نبودی گلم

عزیز دلم نباید بدون مشورت پزشک دارو مصرف میکردی حتا اگر قرص سرماخوردگی باشه !!ولی حالا شما مطمعنی با ...

ن‌ ولی چون ۴ روز زودتر لک دیدم ترسیدم

گفتم هرچی بوده رفته😞

ن ولی چون این ماه خیلی تلاش کردم امیدوارم بودم 😔

حالا غصه نخور عزیزم من پنج سال منتظر بودم الانم دوتا پشت سرهم دارم داغون شدم منم از این گریه ها خیلی کردم صبور باش همه چی درست میشه انشالله همین ماه بارداری 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ن‌ ولی چون ۴ روز زودتر لک دیدم ترسیدم گفتم هرچی بوده رفته😞

نه بابا الانم واقعا چیزی بوده داری با استرست بدترش میکنی فردا برو آزمایش بده

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫