2777
2789

سلام بچها تو این گرونی به جای تاپیک چرت پرت جوش غصه بیخودی بیاید راه های صرفه جویی تو مواد غذایی غذا های بدون مرغ گوشت و به صرفه بهم یاد بدیم 

1_ مثلا من همیشه به تعداد غذا درست میکنم ما دو نفریم تا اون جایی که ممکنه ۱قاشق برنج هم دور نمیریزم اگرم یه بار خورشت زیاد بیاد میزارم تو فریزر و چند روز بعد میخوریم ولی چون شوهرم بد غذاست هم ناهار درست میکنم هم شام شما چجوری مدیریت میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🐜🦟🦗🦗🕸️

تنها یک درمان قطعی وجود دارد و آن الکل است و تنها یک درمان قطعی و همیشگی می تواند وجود داشته باشد و آن ماری است. ماری مرا ترک کرده و دیگر برنمیگردد. حالا هم دلقلکی که به می خوارگی بیفتد زودتر از یک شیروانی ساز مست سقوط میکند.                                 عقاید یک دلقک📚 

مثلاً یکی از کاربر های نی نی سایت می‌گفت روزی ۱قابلمه برنج زیاد میارم دور میرم بیاید همو راهنمایی کنیم که درست غذا درست کنیم داشتن مواد غذایی خوبه ولی اسراف نکردم یه هنره

مثلاً یکی از کاربر های نی نی سایت می‌گفت روزی ۱قابلمه برنج زیاد میارم دور میرم بیاید همو راهنمایی کن ...

من زیاد درست نمیکنم هرچی درست کنم همونجا تموم میشه ولی مصرف روغن خیلی زیاده😭

هی سفره ها کوچک و کوچکتر میشن هی همه چیز داره جایگزین میشه ....

منم خورشت اضافی رو فریز میکنم،حتی غذاهای پلویی مثل عدس پلو هم اگه زیاد بیاد فریز میکنم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
مثلاً یکی از کاربر های نی نی سایت می‌گفت روزی ۱قابلمه برنج زیاد میارم دور میرم بیاید همو راهنمایی کن ...

والا هم سبزیجاتم بخری گرونه

اونشب واسه شش نفر میرزا قاسمی درست کردیم شد ۳۰۰ تومن