2777
2789
عنوان

معاینه لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 99 پست
واقعاااا؟پس چرا همه میگن درد داره معذرت میخام بادست معاینه کرد؟چراانقد زودمعاینتون کرد من 38 هفته رف ...

بدن با بدن فرق داره اصلا به حرف بقیه نکن من انقد استرس گرفته بودم بهم گفت خودتو شل کن و نفس عمیق بکش دودقیقه هم نشد گفت درد داشت گفتم نه 

پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
بهم گفت تا میتونی پیاده روی کن بدنت آماده ست واسه زایمان شکمم هم اره افتاده پایین دردای کاذب هم دارم ...

دعات می کنیم گلم

نزدیکی هم خوبه این روزا البته اگه بتونین

نینیت درشته یا ریز؟

خودت چقد اضافه کردی؟

اولیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم خودم تعجب کردم اول نمیخواست معاینه کنه دستاشو گذاشت زیر شکمم گفت سر بچه تو لگن هست بعدش گفت ...

حتما فقط معاینه ساده بوده دیگه تحریک نکرده،من از هرکی میپرسم میگن معاینه خیلی دردداره کمتراز زایمان نیس😢

دعات می کنیم گلم نزدیکی هم خوبه این روزا البته اگه بتونین نینیت درشته یا ریز؟ خودت چقد اضافه کردی ...

درشته ماشاالله هفته ۳۷ وزنش ۳۳۰۰ بود

دعات می کنیم گلم نزدیکی هم خوبه این روزا البته اگه بتونین نینیت درشته یا ریز؟ خودت چقد اضافه کردی ...

اره بچه اولمه ۱۸ کیلو اضافه کردم😖

حتما فقط معاینه ساده بوده دیگه تحریک نکرده،من از هرکی میپرسم میگن معاینه خیلی دردداره کمتراز زایمان ...

اره شایدم تحریکی نبوده این هفته دوشنبه باید برم دوباره .توروخدا رفتی اومدی بگو که درد داشت یا نه باشه عزیزم

عزیزم شما رفتی معاینه لگن؟خیلی درد داشت؟من امروز بایدبرم معاینه تاصبح خاب میدیدم میترسم😭

دردش زیاد نیست

کلا روز زایمان روزی بیست بار ادما مختلف میان با دست معاینه می کنن

به اصطلاح می گن مریض رو مانیتور کردن ولی به نظرم سرویس کردنه خخخ

بدن با بدن فرق داره اصلا به حرف بقیه نکن من انقد استرس گرفته بودم بهم گفت خودتو شل کن و نفس عمیق بکش ...

ایول

من یه  جیغ کوچک زدم اون موقع همه تو اتاق انتظار شنیده بودن اخه همسرم تو اتاق انتظار بود و مامانم با من تو رفته بود اخه خودم نمی تونستم حرکت کنم