2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این چیزا برام مهم نیست 

عزيزم مهم نيستو چيكار دارم

كاري با عرف و اينا ندارم اگه رابطه نداشته باشي اصلا نميشه و وحشتناك درد داره 😐اگرم رابطه داشتي ك ديگه  پرسيدن  نداره  ميشه ديگه مثل متاهلا

عزيزم مهم نيستو چيكار دارم كاري با عرف و اينا ندارم اگه رابطه نداشته باشي اصلا نميشه و وحشتناك درد ...

ممنون که جواب دادید حتی آروم هم اگر استفاده کنیم درد داره؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

وای دردم اومد 😬

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ممنون

فرق خاصی بین مجرد و متاهل نیست واقعا 

ببخشید جلوی مجردا دروازه نیست که بگی سخته 

لبه های داخلی واژن هایمن هست فقط 

دردی نداره با استفاده درست

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
فرق خاصی بین مجرد و متاهل نیست واقعا  ببخشید جلوی مجردا دروازه نیست که بگی سخته  لبه های ...

آره اعتقادی به بکارت ندارم ولی چون بافت واژن ارتجاعیه و مثل کشه کسی که راب.. نداره واژنش حالت بسته داره و گفتم شاید درد بگیره ببخشید واضح گفتم 

ممنون پس امتحان میکنم اگر درد گرفت از یه روش دیگه میتونم استفاده کنم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
آره اعتقادی به بکارت ندارم ولی چون بافت واژن ارتجاعیه و مثل کشه کسی که راب.. نداره واژنش حالت بسته د ...

منم اهمیتی برام نداره یه هایمن ک از جنینی برام مونده 

میخوام بگیرم

خانم مجرد زیاد دیدم استفاده میکنه 

شما هم سایز کوچیک بگیر حتما

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
منم اهمیتی برام نداره یه هایمن ک از جنینی برام مونده  میخوام بگیرم خانم مجرد زیاد دیدم استفاد ...

ممنون حتما