2777
2789

سلام خانوما دخترم یک سال و یک ماهشه این کلمه هارو میگه فقط 

ممه بابا دالی قبلا میگفت چشم و نشون میداد الان نمیگه صداش میزنی میگه بله اول خیلی میگفت الان هر وقت دوست داره صدای خروسم میگه قوقو یه نظرتون کافیه چرا بعضی چیزا یاد میگیزه یبار میگه مثلا آبه دو بار گفته هر چی میگم دیگه نمیگه یا چشم کلا فراموش کرده گلم یبار گفت البته خیلی واضح نمیگه ها خیلیم تکرار میکنم میترسم دیر بیاد حرف چکار کنم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه است .خودتون دایم هرچی بلدین به زبون میارین.بیشتر باهاش حرف بزنید لغات بیشتری بشنوه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

پسرم ٢ سال و ٤ ماهشه فقط سه کلمه میگه  چه توقع هایی دارین از بچه ها

عزیزم ولی دیگ توقع  شماهم زیادی از بچتون کمه  بچه  دوساله باید ۱۵ کلمه  بگه حداقل 

پسرا دیرتر ب حرف میان ولی رو کلمه هاش  کار کن

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
عزیزم ولی دیگ توقع  شماهم زیادی از بچتون کمه  بچه  دوساله باید ۱۵ کلمه  بگه حداق ...

بله اتفاقا دغدغه ی خودمم هست . ولی خب از هر دوطرف تنها نوه هست . اصلا بچه ندیده . به همسرم میگم ببریم گفتار درمانی میگه روی بچه عیب میذارن میترسی . 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
بله اتفاقا دغدغه ی خودمم هست . ولی خب از هر دوطرف تنها نوه هست . اصلا بچه ندیده . به همسرم میگم ببری ...

ن گفتار درمانی لازم نیس 

پسر منم تا ۱۸ ماهگی  تنها بودیم  شهر دیگ  فقط  اب و ماما  بابا  میگف 

اسباب کشی کردیم  شهر خودمون گزاشتم پیش بچه ها 

دوسال و ۸ ماهگی  دیگه کامل ب حرف اومد 

فقط لازمه با بچه بازی کنه 

اگ میتونی مهد ببر خودتم پیشش باش یا جاهایی ک بچه هس 

ن گفتار درمانی لازم نیس  پسر منم تا ۱۸ ماهگی  تنها بودیم  شهر دیگ  فقط  اب ...

وای چقد روحیه دادین . 

قبل دو سال و هشت ماهگی چندتا کلمه بلد بود . 

آخه پسرم فقط سه کلمه . امیدی هست ٤  ماه دیگه حرف بزنه ? 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
وای چقد روحیه دادین .  قبل دو سال و هشت ماهگی چندتا کلمه بلد بود .  آخه پسرم فقط سه کلمه ...

کمو بیش  میگف  بیشترم  با اشاره  دست منظورشو  میرسوند 

فقط بازی و همزبون شدن  با  پسرعموهاش و بچه های فامیل  پسرمو ب حرف  اورد 

ولی منم خیلی اذیت شدم بیشعورا میگفتن بچه لاله😐چرا حرف نمیزنه 

خودتم باهاش حرف بزن شعر بخون  من خودم کوتاهی میکردم باهاش حرف نمیزدم واقعیتش ...

جمله های کوتاه هم براش  تکرار کن بگه  مثلن  اب  بده   مامان بیا 

اینارو بهش بگو مدام 

نگران نباش درکل ولی زیاد تمرین کن چون بچه دوربرش نیس