مھر مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 عنوان دلتنگ دخترمم🥺🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 121 پست ۱۳روزه قهرکردم خونه بابامم دخترم ۱سالشه دلم خیلی براش تنگ شده 😭😭😭😭😭 ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨ 1401/02/23 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elid عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1261 خدامیدونه من گناهی نداشتم حق من نبود این کارا و اینک بچموببرن وندنش بهم الان همجا نشستن گفتن ... ولش کن خدا پشت مظلومه بزار بگن اخرش روسیاه میشن بچتم میگیری قوی باش کاراتو بکن بچه رو زودتر بیاری
mahtaaa15640 عضویت: 1393/03/02 تعداد پست: 1948 انشالله اصن هرشب خواب میبینم کنارمه دلم میخادبمیرم عزیزم تو تا اینجای راهو آمدی اگر زیاد به دخترت فکر کنی ممکنه تصمیم اشتباه از روی احساس بگیری یکم صبوری کن و اگر میتونی از یک مشاور خوب کمک بگیر خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 برگرد به دخترت فکر کن شوهرتم معلومه دوست داره بخاطر زندگیت بجنگ تو کاری به مادرش نداشته باش درضمن اص ... منم دوست دارم ولی وقتی اون نمیاد سمت من... من گفتم ی خونه بگیره بیام سرزندگیم من دیگ برنمیگردم تواون خونه با خانوادش زندگی کنم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16827 اره من تایپیک قبلیام توضیح دادم پدرشوهرم مادرسوهرم شوهرم افتادن بجونم سر اینکه گفتم زنداییت چی میخاد ... حتما خونه ی مادرشوهر هم زندگی میکنی نه؟ من هرکی دیدم خونه ی مادرشوهر بوده از جمله خودم زندگیش جهنم بوده
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 سلام انشاءالله مشکلت حل بشه نذر نمک کن برای خانم فاطمه زهرا خیلی حاجت میده انشاءالله شوهرت را ... انشالله چطوریه نذرنمک؟؟؟ ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
علامه عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 5499 ان شاء الله خدا جواب تک تک شونو بده جواب این دا شکستت رو😓امیدوارم به زودی زود بچتو بغل بگیری و زندگیت آروم بشه و تا اون موقع خدا بهت صبر توان و آرامش بی اندازه بده
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 حتما خونه ی مادرشوهر هم زندگی میکنی نه؟ من هرکی دیدم خونه ی مادرشوهر بوده از جمله خودم زندگیش جهنم ب ... اره طبقه پایینشونم هرروز جنگ اعصاب داربم وگرنه مستقل بودم نمیذاشتم کار ب اینجا برسه ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16827 اره طبقه پایینشونم هرروز جنگ اعصاب داربم وگرنه مستقل بودم نمیذاشتم کار ب اینجا برسه پس الان فرصت خوبیه اگه کسی خواست واسطه بشه یا خودش برگشت باید شرط مستقل شدن بذاری
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 سلام انشاءالله مشکلت حل بشه نذر نمک کن برای خانم فاطمه زهرا خیلی حاجت میده انشاءالله شوهرت را ... میشه عزیزم برای حاجت دلم صلوات بگی ی دنیا ممنونم ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
1394000 عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 3344 انشالله چطوریه نذرنمک؟؟؟ خیلی راحته هر چند تا نمک که دوست داری نذر میکنی که انشاءالله فاطمه زهرا حاجتتو بده بعد بین مردم پخش میکنی 🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 ان شاء الله خدا جواب تک تک شونو بده جواب این دا شکستت رو😓 امیدوارم به زودی زود بچتو ب ... قربونت برم عزیزم انشالله توکل بخدا امید وارم شوهرم پشیمون بشه فقط بخاطر دخترمون ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
1394000 عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 3344 میشه عزیزم برای حاجت دلم صلوات بگی ی دنیا ممنونم بله حتما عزيزم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 پس الان فرصت خوبیه اگه کسی خواست واسطه بشه یا خودش برگشت باید شرط مستقل شدن بذاری ارع شرط منم همینه ولی قبول نمیکنه میگه من ازپیش خانوادم نمیرم جای دیگه ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 بله حتما عزيزم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... ی دنیا ممنونتمممم خدا خیرت بده ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
علامه عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 5499 قربونت برم عزیزم انشالله توکل بخدا امید وارم شوهرم پشیمون بشه فقط بخاطر دخترمون ان شاالله اگه قابل باشم دعاگوت هستم امیدوارم خودش تصمیم بگیره برا زندگیش نذاره کسی دخالت کنه و همونجور باشه که شما میخای