2777
2789
خدامیدونه من گناهی نداشتم  حق من نبود این کارا و اینک بچموببرن وندنش بهم الان همجا نشستن گفتن ...

ولش کن خدا پشت مظلومه بزار بگن اخرش روسیاه میشن بچتم میگیری قوی باش کاراتو بکن بچه رو زودتر بیاری 

انشالله  اصن هرشب خواب میبینم کنارمه  دلم میخادبمیرم

عزیزم تو تا اینجای راهو آمدی اگر زیاد به دخترت فکر کنی ممکنه تصمیم اشتباه از روی احساس بگیری یکم صبوری کن و اگر میتونی از یک مشاور خوب کمک بگیر

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگرد به دخترت فکر کن شوهرتم معلومه دوست داره بخاطر زندگیت بجنگ تو کاری به مادرش نداشته باش درضمن اص ...

منم دوست دارم ولی وقتی اون نمیاد سمت من... من گفتم ی خونه بگیره بیام سرزندگیم من دیگ برنمیگردم تواون خونه با خانوادش زندگی کنم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اره من تایپیک قبلیام توضیح دادم پدرشوهرم مادرسوهرم شوهرم افتادن بجونم سر اینکه گفتم زنداییت چی میخاد ...

حتما خونه ی مادرشوهر هم زندگی میکنی نه؟ من هرکی دیدم خونه ی مادرشوهر بوده از جمله خودم زندگیش جهنم بوده

سلام انشاءالله مشکلت حل بشه نذر نمک کن برای خانم فاطمه زهرا خیلی حاجت میده  انشاءالله شوهرت را ...

انشالله چطوریه نذرنمک؟؟؟ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
حتما خونه ی مادرشوهر هم زندگی میکنی نه؟ من هرکی دیدم خونه ی مادرشوهر بوده از جمله خودم زندگیش جهنم ب ...

اره طبقه پایینشونم هرروز جنگ اعصاب داربم وگرنه مستقل بودم نمیذاشتم کار ب اینجا برسه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
سلام انشاءالله مشکلت حل بشه نذر نمک کن برای خانم فاطمه زهرا خیلی حاجت میده  انشاءالله شوهرت را ...

میشه عزیزم برای حاجت دلم صلوات بگی ی دنیا ممنونم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
انشالله چطوریه نذرنمک؟؟؟ 

خیلی راحته هر چند تا نمک که دوست داری نذر میکنی که انشاءالله فاطمه‌ زهرا حاجتتو بده بعد بین مردم پخش میکنی 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

ان شاء الله خدا جواب تک تک شونو  بده  جواب این دا شکستت رو😓 امیدوارم به زودی زود بچتو ب ...

قربونت برم عزیزم انشالله توکل بخدا 

امید وارم شوهرم پشیمون بشه فقط بخاطر دخترمون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
میشه عزیزم برای حاجت دلم صلوات بگی ی دنیا ممنونم 

بله حتما عزيزم 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

پس الان فرصت خوبیه اگه کسی خواست واسطه بشه یا خودش برگشت باید شرط مستقل شدن بذاری 

ارع شرط منم همینه ولی قبول نمیکنه میگه من ازپیش خانوادم نمیرم جای دیگه 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
بله حتما عزيزم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...

ی دنیا ممنونتمممم خدا خیرت بده 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
قربونت برم عزیزم انشالله توکل بخدا  امید وارم شوهرم پشیمون بشه فقط بخاطر دخترمون

ان شاالله اگه قابل باشم دعاگوت هستم 

امیدوارم خودش تصمیم بگیره برا زندگیش نذاره  کسی دخالت کنه و همونجور باشه که شما میخای