هلنشم مدیر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 472 عنوان بالاخره تموم شد 🙃 | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست فردا امتحان زیست دارم کلی خوندم دعا کنین نمرم خوب بشه مرسی ازتون 🥺💕 توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن! 1401/02/23 | 22:25 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت_فرنگی_وحشی_ عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2626 کاش منم تاپیک بزنم بالاخره تموم شد 😑کاش من تاپیک بالاخره تجربی آوردم بزنم کاش من تاپیک جهشی خوندم بزنم کاش من تاپیک پزشکی قبول شدم بزنم اخه چی میشه منم اینارو بگم ؟☹💙 اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲
توت_فرنگی_وحشی_ عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2626 کیا استرس امتحانات فرداشونو دارن؟ چه راهی برا مقابله با استرستون دارید من هیچ راهی اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲
هلنشم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 472 کیا استرس امتحانات فرداشونو دارن؟ چه راهی برا مقابله با استرستون دارید من اگه درست بخونی مطمئنا خوب میدی حتما خوابت کافی باشه توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
هلنشم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 472 کاش منم تاپیک بزنم بالاخره تموم شد 😑 کاش من تاپیک بالاخره تجربی آوردم بزنم کاش من تاپیک جهش ... ایشالا ایشالا 💕 توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
کاملیا۱۵ عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 175 کاش منم تاپیک بزنم بالاخره تموم شد 😑 کاش من تاپیک بالاخره تجربی آوردم بزنم کاش من تاپیک جهش ... انشاء الله میشه،اول توکل بعد تلاش.ولی این استرس های لعنی که مث خوره افتادن به جونمونو هر طور که شده باید شکست بدیم که مانع موفقیتامون نشن
توت_فرنگی_وحشی_ عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2626 انشاء الله میشه، اول توکل بعد تلاش. ولی این استرس های لعنی که مث خوره افتادن به جونمونو هر طور که ... اره دقیقا 🥲ان شاالله عزیزم ❤ اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲
توت_فرنگی_وحشی_ عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2626 ایشالا ایشالا 💕 ❤❤🥲 اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲
کاملیا۱۵ عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 175 من اگه درست بخونی مطمئنا خوب میدی حتما خوابت کافی باشه خوابم کافیه ،زیادم خوندم اما واقعا الان که احساس میکنم هیچی ازشون یادم نیست و کلا احساس کلافگی میکنم
هلنشم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 472 خوابم کافیه ، زیادم خوندم اما واقعا الان که احساس میکنم هیچی ازشون یادم نیست و کلا احساس کلافگی ... هعی به درد من دچاری بزارش کنار آخر سر یه مرور کن سر امتحان یادت میاد توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!