2777
2789
اصلا اینجور نیست هر ماده اعتیاد اوری اولش برای رابطه جنسی خوبه بعد چندماه دیگه اعتیاده تازه میل جنسی ...

درسته

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم کسایی که نمیخوان اعتیادشون مشخص بشه مصرف میکنن

نه عزیزم کسایی معتاده ماده سنتی بودن وقتی دیگه سنتی استفاده نمیکنن جاش ازاین قرصا استفاده میکنن. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اصلا اینجور نیست هر ماده اعتیاد اوری اولش برای رابطه جنسی خوبه بعد چندماه دیگه اعتیاده تازه میل جنسی ...

خب مردا میگن برا هفته یه بار استفاده میکنیم چیزی نمیشه . مشکل دیگه شروع میشه . چون میگین چرا مصرف میکنن برا رابطه جنسی هستش

بله ولی شنیدم معتادا روزی چند تا می خورن این یه نصفه میخوره هفته ای

به مرور بیشتر می‌کنه چون بدنش بیشتر میخواد

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

اخه امکان نداره هفته ای ی نصفه بخوره باید دوز مصرفو بالاببره تا جواب بده روش که حتی گاهی بخاطر همین موضوع بعضیا تشنج میکنن مخصوصا اوایلش که دستشون نیومده چه مقدار با بدنشون سازگاری داره

والا اینجوری نیست عزیزم ما معتاد دورمون زیاده اینجور نیست بستگی داره چقدر توش افتادی اولش باشه کم میخورن کم کم زیاد میشه . مثلا فامیلمون روزی یک چهارم میخورد کم کم زیاد شد گاهیم سنتی استفاده میکنه سنتی گیرش نمیاد یا پولش نداره قرص میخره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
برا رابطه میخورن چطور نشنیدی ؟

عزیزم برا هرچی بخوره اعتیاده 

برا رابطه میخورن چطور نشنیدی ؟

چرا شنیدم حتی تریاک هم برای رابطه استفاده میکنن اما ترامادول قرصی نیس که بشه هفته ای ی نصفه خورد اصلا ماهیت این قرصا اینجوره که برای اثر گذاری باید دوزو ببری بالا واسه همین تریاک بهتره برای رابطه مصرف بشه چون مثل قرص نیس