2777
2789
بنظرم کشور خوبی مردم خیلی خوبیم داره .ولی خیلی ناراحت میشم میبینم نوجوونا ازشون بت ساختن 

بنظرم بخاطر اون سریالایی که ساختنه و کلی دلیله دیگه 

کاربری من و دختر خالم هست..... 
بنظرم کشور خوبی مردم خیلی خوبیم داره .ولی خیلی ناراحت میشم میبینم نوجوونا ازشون بت ساختن 

بت نساختن. همش کار کمپانیه

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا همه به آسیایی ها حرف میزنن. چین، هند، کره جنوبی، شمالی، افغانستان، عرب، سوریه، لبنان، فلسطین، ای ...

دقیقا.. یه تیک تاکر بود ویدیو ازش دیدم میگفت از نژاد آسیایی متنفره و قیافه هاشون زشته و فلانن و اروپاییا ادم حسابین چشم رنگی و بلوندن اما آسیا و خاورمیانه مثل دزدها هستن 

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬

توی ارز دیجیتال یکیشون میلیارد دلاری سر مردم دنیا رو کلاه گذاشت اسم ارز لونا یا ترا بودش کلی از ایرانی ها رو ضرر زدو بدبخت کرد دلم واسشون میسوزه بیچاره ها

من که ندیدم توی دور اطرافم آخه از سن کم سریال میدیدم اطرافیانم واکنش بد نداشتن اما دیگه گاهی هر دو طرف شورش در میارید بعضی سلیقه با شما یکی نیست به نظر اون ها اهمیت ندیدن و اینقدر اصرار نداشته باشید از یک چیزی بت بسازید

بچه ها همه کشورها محترمن و همه نژادها ولی چرا آسیایی ها که مهد هنر و فرهنگ و ادبیات و علم بودن سرنوشت‌شو ن این شد  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
دقیقا.. یه تیک تاکر بود ویدیو ازش دیدم میگفت از نژاد آسیایی متنفره و قیافه هاشون زشته و فلانن و اروپ ...

خوبه کشورهای استعمار گر اومدن همه جا دزدی و نسل سرخ پوست‌های بیچاره رو منقرض کردن و سیاه پوستها رو برده کردن، ثروت هند هم بالا کشیدن

بچه ها همه کشورها محترمن و همه نژادها ولی چرا آسیایی ها که مهد هنر و فرهنگ و ادبیات و علم بودن سرنوش ...

جوابتو خودت دادی کامنت بعدیت فقط استعمار🙃الان حتی شاید مثل قبل نباشه ولی بازم همونه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
جوابتو خودت دادی کامنت بعدیت فقط استعمار🙃الان حتی شاید مثل قبل نباشه ولی بازم همونه

آخه، جمعیت آسیایی ها خیلی بیشتره، کلی هم منابع دارن. سرمایه. نیروی کار، نفت، گاز، معدن، ولی خاعن زیاده

خب نگا کن باید دلیشو یکی بگهه چرا ازشون بدشون میاد واقعا

نژاد پرستی

از ایران جان، چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..