2777
2789
عنوان

منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست

هنوز هیچی نشده بخاطر یه پوشش اینطور برخورد میکنه 

وقتی وارد یه سقف برید چی از خودش رو میکنه 

تو انتخابت یه تجدید نظر کن 

آدم نرمالی نیس به احتمال زیاد شکاکه 

نمیشه بهش برچسب پارانووی زد از این یه مورد اما نشون میده شکاکه 

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب کردی یارو دیوونه بود چطوری تونستی باهاش باشی

اگه دوست داشت و روت غیرت داشت نمیزدتت به جاش با زبون عشق باهات صحبت می‌کرد و به خواسته هات احترام میزاشت 

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
اگه ب همچین آدمی برگردی واقعا بازم حقته بزنتت😐بذار یکی از همینا بره زنش بشه ک میگن زن کتک بخوره عیب ...

کاش منم میزدمش کاش دادو بیداد میکردم مردم بزننش اما همیشه کاری بجز سکوت و اشک ریختن ندارم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
آره دیگه برنمیگردم شده خودمو بکشم اما باهاش برنمیگردم

از این به بعد بیشتر از این التماست میکنه ولی تو رو به هر کی میپرستی برنگرد این فردا برات دردسر میشه فکر نکن غیرتیه این روانیه

من خودم چادری و مذهبیم ولی والا که این چیزا غیرت نیست

این رابطه اصلن خوب نیس ک دیگه برقرار باشه اینکه کتکت زده اونم چندبار اصلن شایسته نیس زود تند سریع کات کن

تیکر پایان سال🦋و خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

شما ب شدت بی عزت نفسی  هر کاری باهات کرده خودت اجازه دادی

آره عزت نفسمو کشته توی چهارسال رابطه ای که باهش داشتم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
روانیه باو چ جو گیر شده  قبل از اینجوریه بعدن داغونت میکنه

اگه خیابون نبود خونمو میریخت

اگر هنوز بهش فکر میکنی نیاز داری بیشتر به خودت سخت بگیری برا فراموشیش

نه دوسش دارم نه وابستم اما تا چشمم میبندم اون صحنه ها جلو چشمم میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز