2777
2789
عنوان

کیا بچشون بیش فعاله لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4497 بازدید | 79 پست

عزیزم دختر منم دو سالو دوماهشه خیلی شیطونه خیلی. خونه کسی بریم یک جا بند نمیشه .تو خونم همش مشغوله فقظ وقتی کارتون مورد علاقشو میذاره اروم میشینه نگا‌میکنه یا اینکه گوشی بدم بهش دیگه کارهایه خطرناک خیلی میکنه و خیلی چیزاشم نگفتم ممکنه اینم بیش فعال باشه .بازی کردنم بلد نیست  فقط بپر بپر. اسباب بازیاشم خراب میکنه باهاشون بازی نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بچم بخدا خستم اونم دست خودش نیست اطرافیانم درک نمیکنن فشار روانی رومه

مشاور میگفت این بچه ها دست خودشون نیست .دیگران درک نمیکنن بعد تو سری خور میشن. باعث میشه در آینده فرد ناموفق و ..‌. بشن.الان درمان کن راحت میشی.

تو تهران خوبشو سراغ ندارید 

دکتر مهسا ساداتی  توی نت دیدم. 

ولی اینقدر روانشناس گرون شده، نگو... 

از روش های جدید استفاده می‌کنند. 

نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه... 

قدیمیا دارو میخوردن. روانشناس کجا بود

عزیزم دختر منم دو سالو دوماهشه خیلی شیطونه خیلی. خونه کسی بریم یک جا بند نمیشه .تو خونم همش مشغوله ف ...

پسر منم همین علائمو داشت با روان شناس بهتر شد ولی الان دوباره علائمش برگشتن ببرش دکتر

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
مشاور میگفت این بچه ها دست خودشون نیست .دیگران درک نمیکنن بعد تو سری خور میشن. باعث میشه در آینده فر ...

خیلی تحت فشارم خیلی زیاد کاش درک کنن مادر بیچاره هم کم میاره

دکترهای هر بچه ای زمان تعیین میکنه به ما گفته میره مدرسه بخوره آخر هفته که خونس بهش ندین😩

چه داروهایی داد

دکترهای هر بچه ای زمان تعیین میکنه به ما گفته میره مدرسه بخوره آخر هفته که خونس بهش ندین😩

البته خیلی تمرکز ودقتش  بیشتر شده ومن همش عذاب وجدان سال‌های اول دارم که درکش نمیکردم

وبرخورد تند باش داشتم

دکتر مهسا ساداتی  توی نت دیدم.  ولی اینقدر روانشناس گرون شده، نگو...  از روش های جد ...

اره خب ولی چی کار کنم وایستم بچم طلف بشه اعصاب خودمم داغون شده

بخدا انقدر مهربونه بچم فقط دست خودش نیست ی جا بند نمیشه

دقیقا منم مامانم اینا اضلا درک نمیکنن فک میکنن تربیت منه.

اخ اخ گفتی جیگرم سوخته امروز یکی بهم گفت چرا پسرتو نمیگیری انگار جیگرمو سوراخ کردن گفتم خانم من میگیرم نمیمونه

2790
2778
2791
2779
2792