2777
2789
عنوان

معجزه واسه پوستتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 42 پست
چون هیچ نقشی نداره هیچی نمیگیم بهش 🤣🤣🤣 ولی اگه تاثیر داشته باشه رو چشم ما جا داره اون ریس برنج

امتحان کن حتما 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
فهمیدی ریس چیه 

عزیزم آب برنج کته وفتی هنوز آبش خشک نشده همون ک خیلی غلیظه رومیگن ریس ففط حواست باش نمک بش نزده باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهامو با آب برنج میشورم خیلی خوبه😁

اون اب برنج رو چطوری به دست میاری؟ بعد چطوری میشوری؟ 

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
قطعاااااااا میزاره هرروز بزنا ولش نکن ی باربزنی خسته بشی فک کنی بای بار دیگ تموم نه استمرارداشته با ...

مرسی عزیزم پیامتو کپی کردم ک یادم نره مرسی عزیزم 

وقتی به پوستم می رسم تاثیرشو میبینم ولی بعد چند روز خسته میشم ادامه نمیدم

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
مرسی عزیزم پیامتو کپی کردم ک یادم نره مرسی عزیزم  وقتی به پوستم می رسم تاثیرشو میبینم ولی بعد ...

اشتباهت همینه عزیزم تکرار کن تابشه برات عادت ک همیشه پوست خوبی داشته باشی

فقطم الان درنظرنگیر ادم وقتی سنش میره بالا کلاژن سازی پوستش پایین میادو زودتر دچار چروک و کدری و.‌میشه پس ازالان بهش برس 

اون اب برنج رو چطوری به دست میاری؟ بعد چطوری میشوری؟ 

وا..تونت ی سرچ بزن

برج محلی ایرانی رو اول بشور بریز تو اب بزار سرگاز موقعی ک برنج حسابی نرم شد ابش خیلی غلیظ شد اون ابو جدا کن باشقاش مثلا ۱۰ ۲۰ قاشقشو بردار این دیگ شستن میخاد؟بعدشم کارایی ک گفتم بکن

اشتباهت همینه عزیزم تکرار کن تابشه برات عادت ک همیشه پوست خوبی داشته باشی فقطم الان درنظرنگیر ادم و ...

اره حرفات کاملا حقه 

اما می دونی چیه بچه کوچیک دارم واقعا بعضی روزها انقد خسته ام میکنه اصلا حوصله ی به خودم رسیدن رو هم ندارم ولی سعی میکنم تا جوون هستم به پوستم برسم 

چون پوست خوب واقعا به آدم اعتماد به نفس میده 

وا..تونت ی سرچ بزن برج محلی ایرانی رو اول بشور بریز تو اب بزار سرگاز موقعی ک برنج حسابی نرم شد ابش ...

مرسی شستن رو منظورم شستن مو بود که دوستمون گفت.مثلا تو حمام میشوره باید چقدر بمونه رو مو واینا

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
اره حرفات کاملا حقه  اما می دونی چیه بچه کوچیک دارم واقعا بعضی روزها انقد خسته ام میکنه اصلا ح ...

دقیقا پوستت خوب باشه حالتم خوبه

عیبی نداری امروز خسته بودی فردا بزن ولی کلا نزارش کنار

شبا وقتی ک بچت خابید ۵ دیقه بزن بزارباشه بعدبشور

یا در طول روز گاهی گاهی آب بخور و...وقتی ی چیزی روتین زندگیت بشه دیگ نمیتونی ترکش کنی..خودتوعادت بده

درضمن پوست خوب نیاز ب رسدگی و وقت گذاشتن داره هرکاری بایدبراش وقت بزاری

مرسی شستن رو منظورم شستن مو بود که دوستمون گفت.مثلا تو حمام میشوره باید چقدر بمونه رو مو واینا

موهم ۵ مین صبرکن بعدبشور

دقیقا پوستت خوب باشه حالتم خوبه عیبی نداری امروز خسته بودی فردا بزن ولی کلا نزارش کنار شبا وقتی ک ...

مرسی عزیزم واقعا انقد حرفت دلنشین بود که دلم خواست الان به پوستم برسم از فردا حتما سعی میکنم به پوستم برسم مرسی از راهنمایت عزیزدلم

مرسی عزیزم واقعا انقد حرفت دلنشین بود که دلم خواست الان به پوستم برسم از فردا حتما سعی میکنم به پوست ...

فدات گلم موفق باشی🥰😘👌