lana_blue مدیر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2235 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 35 پست کسی رو میشناسید که توی دوماه دندون اورده باشه؟میدونم الان میگید الگو بشو و دنبال الگو نگردبا اینکه برنامه دارم ولی باز حس میکنم باید مطمئنتر این دوماه رو بخونم 1401/02/22 | 22:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtardarya84 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 13 اینکه دهم پایه هستش و الان فقط برای امتحانای ترمت بخون از همین امشب یه برنامه بچین و تابستون ... مدرسه نمونه دولتی رفتم فضاش خیلی بد بود سطح تدریس و... معدلم خییییلی کم شد تا حتی فیزیکو افتادم خیلی ناامیدم🥺
lana_blue مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2235 مدرسه نمونه دولتی رفتم فضاش خیلی بد بود سطح تدریس و... معدلم خییییلی کم شد تا حتی فیزیکو افت ... ببین تا قبل خرداد خیلی وقت داری دهم هم چون پایه هستش زیاد سخت نیست که بگی با فلان مبحث مثلا ربط دارهسعی کن کتاباتو حسابی بخونیو تا خرداد تمومشون کنی که موقع امتحانا نمونه سوال زیاااد حل کنی
dokhtardarya84 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 13 ببین تا قبل خرداد خیلی وقت داری دهم هم چون پایه هستش زیاد سخت نیست که بگی با فلان مبحث مثلا ربط داره ... امتحانات ترم شروع شده و متاسفانه یکشنبه امتحان فیزیک گذاشتن
lana_blue مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2235 امتحانات ترم شروع شده و متاسفانه یکشنبه امتحان فیزیک گذاشتن پس توی هر فرجه هم بخون و هم نمونه سوال حل کنفیزیک دهم راحته جزوه یا درسنامه و خود کتابو بخون و نمونه سوال بحلچون چهار فصله فردا دو تا فصل بخون و پس فردا هم دو تای دیگه
dokhtardarya84 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 13 پس توی هر فرجه هم بخون و هم نمونه سوال حل کن فیزیک دهم راحته جزوه یا درسنامه و خود کتابو بخون ... کاش بشه مرسی ازت🙏