2777
2789
چرا اذیت میشه؟

میگن سر آلتشون زخم میشه

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه

اخه به کسی چه ربطی داره....خود دکتر نمیزاره؟؟؟پولم بدی نمیزاره؟؟

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
میگن سر آلتشون زخم میشه

عزیزم دستگاه داخل رحمه نه واژن،دهانه رحمدر طول دوره قاعدگی بسته هست و فقط تایم پریود کمی باز میشه،حتی داخله رحمم آیودی در بالاهستو بازوهاش درجلو لوله فالوپ،

آلت اصلابه رحم نمیرسه آیودی هم داخل رحمی هست نه داخل واژن

عزیزم دستگاه داخل رحمه نه واژن،دهانه رحمدر طول دوره قاعدگی بسته هست و فقط تایم پریود کمی باز میشه،حت ...

منم نمیدونم ولی کسایی که انجام دادن گفتن

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
منم نمیدونم ولی کسایی که انجام دادن گفتن

اطلاعاتشون ناقص بوده،خنده دار آخه،واژن کجا داخل رحم کجا!،آیودی وسیله داخل رحمی هست،اونم‌میگم داخل و بالا و جلوی لوله فالوپ،اندازش هم خیلی خیلی کوچیکه که نصف داخل رحم رو میگیره