2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست
من الان۱۵هفته و۳روز

انشاالله ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری عضو برنامه نی نی پلاس هستی یا ن بیشتر زن های باردار اونجان اگه خواستی عضو شو منم اونجام

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
انشاالله ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری عضو برنامه نی نی پلاس هستی یا ن بیشتر زن های باردار اونجان اگه ...

نه اونجا نیستم یک زن و گهواره عضوم.من انتی احتمال دختر داد بهم نمیدونم چی میشه ولی حس خودم پسره

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اونجا نیستم یک زن و گهواره عضوم.من انتی احتمال دختر داد بهم نمیدونم چی میشه ولی حس خودم پسره

اها 

هرچی هست بگه همون میشه من همون اولشم حسم میگفت دختره همونم شد 

اها  هرچی هست بگه همون میشه من همون اولشم حسم میگفت دختره همونم شد

انشاءالله بسلامتی بیاد بغلت من بعد دوتا سقط دو بعد۷سال خدا بهم داده ممنونشم

انشاءالله بسلامتی بیاد بغلت من بعد دوتا سقط دو بعد۷سال خدا بهم داده ممنونشم

ممنون عزیزم 😘 بسلامتی عزیزم انشاالله خدا خودش برات نگه اش داره 

انشاءالله ممنون گلم

🌻🌺🌹🏵

بهتر دل و زبون مون رو یکی کنیم

⚡️در زبان محاوره ای گاهی برای "إن شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

❌ ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

❌ انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

❌ إن شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
انشاالله ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری عضو برنامه نی نی پلاس هستی یا ن بیشتر زن های باردار اونجان اگه ...

سلام🌻🌺🌹🏵

بهتر دل و زبون مون رو یکی کنیم

⚡️در زبان محاوره ای گاهی برای "إن شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

❌ ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

❌ انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

❌ إن شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
🌻🌺🌹🏵 بهتر دل و زبون مون رو یکی کنیم ⚡️در زبان محاوره ای گاهی برای "إن شاء الله" الفاظ دیگری بک ...

درست می‌نویسم انشاءالله رو😍

درست می‌نویسم انشاءالله رو😍

اشتباه گلم