4156 مدیر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 7719 بازدید | 474 پست بیایین ببینید باید چیکار کنم خسته شدم سکوت سرشار از ناگفته هاست 1401/02/22 | 10:02 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 خیارهارو با موادش چیدم بعد نصف آب ونمک سرکه یه کم بعد بقیه ی آب ونمک دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 نه امسال آب و نمک رو نجوشوندم فقط تو دبه انداره اب ونمک رو قاطی کردم سین سین تو ددی پیجت نامش، چیه سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 خیارا رو ک ریختی روش آب و سرکه بریزی با نمک تمومه اینقد برا خودت کار زیاد نکن خواهری ماندگاریش زیاده خراب نمیشن؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 خیارهارو با موادش چیدم بعد نصف آب ونمک سرکه یه کم بعد بقیه ی آب ونمک باشه ولی من اول خیارا رو با سبزی و فلفل میریزم تو دبه بعد سرکه و آب و نمک اضافه میکنم سکوت سرشار از ناگفته هاست
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 ماندگاریش زیاده خراب نمیشن؟ آره والله مال من تا تابستان سال دیگه میمونه سرش، رو محکم کن ک کپک نگیره فعلا هم تا ی ماه باز نکن فقط دو هفته ی بار چکش، کن ببین آب و سرکش، کمه زیاده چطوریه اگه سرکش، ی نمکش، کم بود بهش، اضافه کن سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 سین سین تو ددی پیجت نامش، چیه من آلماسی ولی یکبار رفتم تو رو پیدا کردم چطوری نام کاربریهارو بنویسم پیدا کنم نتونستم کاربری تورو بزنم پیدات کنم شانسی پیدا کردم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 باشه ولی من اول خیارا رو با سبزی و فلفل میریزم تو دبه بعد سرکه و آب و نمک اضافه میکنم منم همه رو چیدم بعد آب نمک و سرکه ریختم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 من آلماسی ولی یکبار رفتم تو رو پیدا کردم چطوری نام کاربریهارو بنویسم پیدا کنم نتونستم کاربری ... از کجا فهمیدی اسمم چیه من ک بهت نگفته بودم اینقد تعجب کردم اونجا نوشته بود کاربری ب کاربریت سر زده نگاه کردم اسم تو اومد خیلی تعجب کردم سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 آره والله مال من تا تابستان سال دیگه میمونه سرش، رو محکم کن ک کپک نگیره فعلا هم تا ی ماه باز نکن فقط ... من میترسم میگم هوا بخوره خراب بشه باز نمیکنم. پس از به بعد باز میکنم سر میزنم آب و نمک دوباره بگیرم بریزم روش درسته؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 منم همه رو چیدم بعد آب نمک و سرکه ریختم آفرین خوبه تمومه مبارکت باشه فقط دیگه با خلال سوراخشون نکن چون نرم میشن بزار خودشون سرکه و آب و نمک رو جذب کنن سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 از کجا فهمیدی اسمم چیه من ک بهت نگفته بودم اینقد تعجب کردم اونجا نوشته بود کاربری ب کاربریت سر زده ن ... مگه مهسان بهم نگفت گفت اونجا کاربری زده موقعی که کاربران ترکیده بود گفت برو ایمیل درست کن وارد دادی سایت شو دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 آفرین خوبه تمومه مبارکت باشه فقط دیگه با خلال سوراخشون نکن چون نرم میشن بزار خودشون سرکه و آب و نمک ... نه دیگه سوراخ نمیکنم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 من میترسم میگم هوا بخوره خراب بشه باز نمیکنم. پس از به بعد باز میکنم سر میزنم آب و نمک ... ن خراب نمیشه هیچیش، نمیشه اگه سر زدی و کم بود بریز روش، مشکلی پیش، نمیاد نگران نباش، فقط همیشه سرش، رو محکم کن ک هوا نکشه و کپک نگیره سکوت سرشار از ناگفته هاست
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 مگه مهسان بهم نگفت گفت اونجا کاربری زده موقعی که کاربران ترکیده بود گفت برو ایمیل درست کن وارد دادی ... مهسان گفت راست میگی یادم نبود میگم شما فامیلیت آلماسی هست سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 ن خراب نمیشه هیچیش، نمیشه اگه سر زدی و کم بود بریز روش، مشکلی پیش، نمیاد نگران نباش، فقط همیشه سرش، ... من نمیدونستم ولی اگه خیارشورتم میموند تا اخرای بهار نرم میشدن دور میانداختم تو هوا گرم بشه تو یخچال نمیزاری؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍