2777
2789
سلام خوبین ممنون که خبر دادین نگرانم تو رو خدا اگه حالش خوب شد بهش خبر بده از نگرانی دربیام 😭😭

سلام سین سین جونم چیزی نیست نگران نباش الان بهترم روده هام خیلی سفت شدن اصلا نمیتونم دستشویی برم یادته بهت گفتم حالت تهوع دارم حالم خب نیست بخاطر همین بود الانم اینجام هنوز روده هام درد میکنن

سکوت سرشار از ناگفته هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سین سین جونم چیزی نیست نگران نباش الان بهترم روده هام خیلی سفت شدن اصلا نمیتونم دستشویی برم یاد ...

شکر خدا خیلی خوشحال شدم عشقم اصلا حالم خوب نبود شب هم  پیامتو خوندم آروم شدم ولی نتونستم جواب بدم 

مواظب خودت باش بهم خبر بده دوست دارم ♥️♥️🌹🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

https://aghaye-dr.com/عطاری-اینترنتی-آقای-دکتر/خرید-دمنوش/عرقیات/هاله-سبز/کاملیا-چربی-سوز/

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
https://aghaye-dr.com/عطاری-اینترنتی-آقای-دکتر/خرید-دمنوش/عرقیات/هاله-سبز/کاملیا-چربی-سوز/

حالا این قیمتش، چقدر هست زیاد گرون نیست فعلا پول ندارم همش رو دادم برای آزاد پاوربانک خریدم برای تولدش چند روز مونده ب تولدش،1 فروردین هستش

[QUOTE=279214468]حالا این قیمتش، چقدر هست زیاد گرون نیست فعلا پول ندارم همش رو دادم برای آزاد پاوربانک خریدم برای تول ...[/QUOTتو سایت ۴۵ زده

خوب کردی مبارکش باشه همیشه زندگی وعشقتون پایدار باشه  

منم اول فرودین تولدمه😁

[QUOTE=279214468]حالا این قیمتش، چقدر هست زیاد گرون نیست فعلا پول ندارم همش رو دادم برای آزاد پاوربا ...

مبارکه خواهری جونم تولدت مبارک پیشاپیش

[QUOTE=279214468]حالا این قیمتش، چقدر هست زیاد گرون نیست فعلا پول ندارم همش رو دادم برای آزاد پاوربا ...

سال نو مبارک راستی تولدت هم مبارک دوست خوبم 

سال نو مبارک راستی تولدت هم مبارک دوست خوبم 

سلام خوبی ممنون عزیز دلمممم 😍🌹  

ممنونم بابت آهنگت خواهری جونم 

قوربانت نفسم عشقم♥️♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10898607/� این بین�ونو-از-باسلام-پیدا-کردی-پشمات-ریخت-حالا-اینو-ببین

با این بخون یه کم بخندی😹😹😹😹

شبیه خرطوم فیل هست 😑