2777
2789

خیارهارو با موادش چیدم بعد نصف آب ونمک سرکه یه کم بعد بقیه ی آب ونمک

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیارا رو ک  ریختی روش آب و سرکه بریزی با نمک تمومه اینقد برا خودت کار زیاد نکن خواهری

ماندگاریش زیاده خراب نمیشن؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
خیارهارو با موادش چیدم بعد نصف آب ونمک سرکه یه کم بعد بقیه ی آب ونمک

باشه ولی من اول خیارا رو با سبزی و فلفل میریزم تو دبه بعد سرکه و آب و نمک اضافه میکنم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
ماندگاریش زیاده خراب نمیشن؟

آره والله مال من تا تابستان سال دیگه میمونه سرش، رو محکم کن ک کپک نگیره فعلا هم تا ی ماه باز نکن فقط دو هفته ی بار چکش، کن ببین آب و سرکش، کمه زیاده چطوریه اگه سرکش، ی نمکش، کم بود بهش، اضافه کن

سین سین تو ددی پیجت نامش، چیه 

من آلماسی ولی یکبار رفتم تو رو پیدا کردم 

چطوری نام کاربریهارو بنویسم پیدا کنم نتونستم کاربری تورو بزنم پیدات کنم شانسی پیدا کردم 

باشه ولی من اول خیارا رو با سبزی و فلفل میریزم تو دبه بعد سرکه و آب و نمک اضافه میکنم 

منم همه رو چیدم بعد آب نمک و سرکه ریختم

من آلماسی ولی یکبار رفتم تو رو پیدا کردم  چطوری نام کاربریهارو بنویسم پیدا کنم نتونستم کاربری ...

از کجا فهمیدی اسمم چیه من ک بهت نگفته بودم اینقد تعجب کردم اونجا نوشته بود کاربری ب کاربریت سر زده نگاه کردم اسم تو اومد خیلی تعجب کردم 

آره والله مال من تا تابستان سال دیگه میمونه سرش، رو محکم کن ک کپک نگیره فعلا هم تا ی ماه باز نکن فقط ...

من میترسم میگم هوا بخوره  خراب بشه باز نمیکنم.

پس از به بعد باز میکنم سر میزنم آب و نمک دوباره بگیرم بریزم روش درسته؟

منم همه رو چیدم بعد آب نمک و سرکه ریختم

آفرین خوبه تمومه مبارکت باشه فقط دیگه با خلال سوراخشون نکن چون نرم میشن بزار خودشون سرکه و آب و نمک رو جذب کنن 

از کجا فهمیدی اسمم چیه من ک بهت نگفته بودم اینقد تعجب کردم اونجا نوشته بود کاربری ب کاربریت سر زده ن ...

مگه مهسان بهم نگفت گفت اونجا کاربری زده موقعی که کاربران ترکیده بود گفت برو ایمیل درست کن وارد دادی سایت شو

آفرین خوبه تمومه مبارکت باشه فقط دیگه با خلال سوراخشون نکن چون نرم میشن بزار خودشون سرکه و آب و نمک ...

نه دیگه سوراخ نمیکنم 

من میترسم میگم هوا بخوره  خراب بشه باز نمیکنم.  پس از به بعد باز میکنم سر میزنم آب و نمک ...

ن خراب نمیشه هیچیش، نمیشه اگه سر زدی و کم بود بریز روش، مشکلی پیش، نمیاد نگران نباش، فقط همیشه سرش، رو محکم کن ک هوا نکشه و کپک نگیره 

مگه مهسان بهم نگفت گفت اونجا کاربری زده موقعی که کاربران ترکیده بود گفت برو ایمیل درست کن وارد دادی ...

مهسان گفت راست میگی یادم نبود میگم شما فامیلیت آلماسی هست

ن خراب نمیشه هیچیش، نمیشه اگه سر زدی و کم بود بریز روش، مشکلی پیش، نمیاد نگران نباش، فقط همیشه سرش، ...

من نمی‌دونستم 

ولی اگه خیارشورتم میموند تا اخرای بهار نرم میشدن دور می‌انداختم 

تو هوا گرم بشه تو یخچال نمیزاری؟