2777
2789

عزیزممم

اگر میخوای زندگیت تعادل وارامش داشته باشه و مریض نشی 

یکم بخودت بیا

ازدواج یعنی تعادل و تعامل 

یعنی باوجودی که دونفر با دوفرهنگ و جنسیت و فرهنگ مختلف میرن زیر یک سقف 

هردو راضی وخوشحال باشن 

همپا و دوست باشن 

کاری که هردو لذت میبرن انجام بدن 

جایی که هردو دوست دارن برن

باادمایی که هردودوس دارن رفت وامد کنن

نه اینکه فقط یکطرف راضی باشه وطرف دیگه ناراضی

شوهر شما بعنوان مردی که اومده خواستگاری وازدواج کزده وظفبشه حداقل بایه جشن خودمونی شمارو ببره سر زندگیت 

وحتی بعد ازدواج هم به حد تعادل شما حق داری خانوادت رو ببینی هرچقدر که دوسداری وهیچکس حق نداره شمارو منع کنه 

زن و شوهر حق ندارن ازهم اجازه بگیرن

بلکه باید همو مطلع کنن از هدفشون یاجایی ک میخوان برن!!

عزیزم خیلی داره ازت سو استفاده میشه باتوجه به تاپیکات 

قلبم بدرداومد برات

هرکسی تو زندگیش یه مشکلات و اختلافات کوچیک ممکنه داشته باشه 

ولی اینکه شما چندماه خونه پدرشوهرت بمونی اصلا جالب و نرمال نیست

به چه دلیل باید بمونی!؟؟مگه شماو شوهرت زنوشوهرنیستسن مگه خانواده مستقل نیستین 

پس کو‌خونه زندگیتون؟این مسافر بودن تاکی؟؟

اولین شرط متاهل شدن مستقل بودنه!!!

واینکه شوهرت حق نداره هیچ جااز قیافه ت ایراد بگیره هرکسی زیبایی خودشو داره هیچکس حق نداره از کسی ایراد بگیره 

مخصوصا اقا از خانم چون دل خانما خیلی نازک وحساسه

درمورد خواهرشوهرت خواهش میکنم ارتباطتت رو‌کم کن ومحلش نده خیلی بیشخصیت و پررو هست 

ازت خواهش میکنم فکری برای زندگیت کن

اجازه دخالت بیجانده بکسی

وحتما درمورد مستقل شدن ورفتن سر زندگیت جدی صحبت کن

شماانسانی حق زندگی داری حق ارامش داری

مگه دوراز جان عروسکی هرموقع شوهرت دلش خواست بری هرموقع دلش خواست بیای پیش خانوادت پس خودت چی؟؟؟

یکم ارزش بده بخودت

کتاب زنان زیرک رو حتماااا بخون

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

عزیزممم اگر میخوای زندگیت تعادل وارامش داشته باشه و مریض نشی  یکم بخودت بیا ازدواج یعنی تعاد ...

واییی چ حوصله ای داشتی انقد نوشتی 😲

ولی دمت گرم گل گفتی👌🏻

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی از اول اشتباه کردی 

منم شوهرم شهرشون تا شهر ما ۶ ساعت فاصله هست چندماهی یبار میرم ک اونم ب اصرار شوهرم و خانوادش ی هفته تا ۱۰ روز میمونم.. بعدم برا اینکه ب قول دوستمون تعادل حفظ بشه شوهرمم بعضی وقتا میاد سه چهار روزی میمونه خونمون

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

اينطورى كه تو چند ماه چند ماه برى بمونى، حالا حالا ها عروسى نميگيره بعدم مگه ميشه پيش هم باشيد و كارى نكنيد🤭 سرد مزاج نيست؟ 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
واییی چ حوصله ای داشتی انقد نوشتی 😲 ولی دمت گرم گل گفتی👌🏻

بعضی وقتا دستم درد میگیره

ولی خب تاجایی که بتونم اگر کمکی ازم بربیاد تو تپیکا مینویسم

قلبونت💗

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اينطورى كه تو چند ماه چند ماه برى بمونى، حالا حالا ها عروسى نميگيره بعدم مگه ميشه پيش هم باشيد و كار ...

مگه میشه پیش هم باش و......... 🤭😂😂

بعضی وقتا دستم درد میگیره ولی خب تاجایی که بتونم اگر کمکی ازم بربیاد تو تپیکا مینویسم قلبونت💗

زنده باشی❤🌱

زنده باشی❤🌱

🌸💗

خودش گفت كارى نميكنن يعنى با ما تعارف داره؟ 😂

اسی زیرآبی میره😂😂

عزیزممم اگر میخوای زندگیت تعادل وارامش داشته باشه و مریض نشی  یکم بخودت بیا ازدواج یعنی تعاد ...

آره خواهر بخدا خسته شدم 

دلم برای مامان بابامم تنگ میشه بشدت 

نمیتونم دور بمونم 

الان بیدار شدم دیشب ساعت نمی‌دونم چند خیلی دیر وقت خوابیدم 

الان بیدار شدما ولی انقده خستم روحم خسته شده دیگه 

آره خواهر بخدا خسته شدم  دلم برای مامان بابامم تنگ میشه بشدت  نمیتونم دور بمونم  ...

حق داری عزیزم

چون تواهرم زندگیت 

کل فشار روی توعه!!
خدابهت قدرت و صبر بده که بتونی زندگیتو بسازی 

از بزرگترا کمک بگیر که واسطه بشن 

یا مشاوره ی درست و حسابی پیدا کن